Tanja Savić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Za pevačicu Tanju Savić kolege komentarišu da je mnogo poletela otkako se zaljubila u gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, a više ni sa medijima neće da sarađuje, što dokazuje činjenica da je noćas odbila da daje izjave pred beogradski nastup.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Tanja Savić otkako je ušla u vezu sa Draškom Stanivukovićem želi da bude nedodirljiva. Logično je da joj odgovara da se priča i piše u medijima o njenoj novoj romansi, u suprotnom bi demantovala priču, kao što je ranije to radila.

Međutim, kada joj je, još uvek zakoniti suprug, Dušan Jovančević na prevaru oteo sinove Maksima i Đorđa i odveo ih u Australiju, folkerka je na sve moguće način pokušavala da ih povrati, pa je čak i medije iskoristila za to. Srećom, zahvaljujući sudu u Austaliji uspela je da povrati svoju decu i oni danas žive sa njom u Smederevu.

Kada joj je konačno malo krenulo u životu, pevačica se opet uzvezdila. Tako je i sinoć pevala u jednoj beogradskoj kafani, gde je zahtevala da neće kontakt s medijima. Čak ni na naše pozive i poruke nije odgovarala, ali ni njen dečko Stanivuković.

Budući da Tanju obožavaju starije koleginice poput Dragane Mirković, Jane Todorović i drugih velikih imena muzičke scene, ona je uz njihovu podršku opstala posle debakla koji je ranije imala. Da ih je Savićeva malo pažljivije posmatrala i pratila njihov rad, shvatila bi da su pevačke veličine popu njenih koleginica predusretljive prema novinarima i da se nikada nisu tako arogantno ponašale kao ona. A možda i Tanja nema šta da kaže, a možda i ne ume s obzirom na to da joj se često dešavaju lapsi, a omakne joj se i neka laž.

BONUS VIDEO: Milica Todorović: Super sam sa svim svojim svekrvama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)