Žalosna izjava Stanivukovićeve babe o aferi sa Tanjom Savić

Showbiz 17. nov. 202117:35 > 20:4410 komentara
Podeli:
Draško Stanivuković, Tanja Savić, kombo
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/E-Stock/Časlav Vukojičić

Baka gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića reagovala je na medijske natpise o navodnoj vezi njenog unuka i Tanje Savić i tom prilikom izgovorila niz uvreda na račun pevačice.

Glavna tema ovih dana u regionu je veza pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Međutim, u domu Stanivukovića nisu baš zadovoljni tom pričom. Gospava, baka Draška Stanivukovića, energična starica poreklom s Manjače, za “Blic” kaže da pevačica i njen unuk nisu zajedno.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisu u vezi, a i ne bih volela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Ona žena ima decu, ima sve“, rekla je baka Gospava.

Čini se da je baka gradonačelnika Banjaluke ostala u nekim prošlim vremenima, pa je sebi dala za pravo da navodnu vezu svog unuka sa Tanjom Savić komentariše na prilično mizogin način. Ona se nije zaustavila na ovoj izjavi, već je nastavila sa neumesnim komentarima na račun pevačice.

„Udata žena koja ima decu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje dece. Daj bože da je njenoj deci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu decu“, rekla je ona.

Draškova baba je dodala i da ju je veoma uznemirilo obraćanje Tanjinog muža Dušana, kao i reči koje je izgovorio na račun još uvek zakonite supruge.

„Šta sve njen muž izjavljuje, ja to ne mogu da pričam. Šta je sve čovek rekao. Nju ne znam lično. Znam je od ranije kao pevačicu. Draško mi je baš sinoć rekao: ‘Bako, to je jedna velika glupost, nemoj se sekirati, nema od toga ništa. Oni moraju da pišu'“, navela je Gospava.

Potom je ponovo „oplelela“ po pevačici.

„Treba da nađe neku koja je mlađa i koja će mu roditi decu. Kaže mi njegov kolega, vozač, da ima finu, lepu devojku, da ne može biti bolja. Ali, eto još je drži u tajnosti. A to što pišu za Tanju neka pišu, šta ja mogu“, šokirala je javnost baba Draška Stanivukovića.

Frapantno je da se u 21. veku daje javni prostor nekome ko stavovima nije odmakao dalje od vremena kada se vrednost žene videla isključivo u tome da li se udala i da li je rađala. Šokantno je i to što za svog unuka želi devojku koja je isključivo mlada i koja je spremna „da mu rađa“.

BONUS VIDEO: Tanja Savić o navodnoj aferi s Draškom Stanivukovićem

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar