Darko Peric
Darko Perić Foto:Maria Laura Antonelli/AGF / Sipa Press / Profimedia

Poslednja, peta sezona megapopularne serije "La Casa de Papel" stigla je na Netfliks, a producenti su pre premijere izbacili prvih petnaest minuta početne epizode kako bi fanove uveli u haos u kojom se našla ekipa, a u kojoj je, između ostalih, i Darko Perić.

Kako navodi „Noizz“, on igra Helsinkija, snagatora dobrog srca koji je, baš kao i sam Perić imao neverovatan život. Od izbegličkog života, sviranja panka u Rumuniji, tetoviranja u Berlinu pa do filmske karijere u Španiji koja ga je na kraju proslavila u celom svetu, Perić kaže za sebe da je internacionalni lik.

PROČITAJTE JOŠ

Nije ni srpski, a ni španski glumac.

„Ja nisam ni srpski ni španski glumac. Govorim šest jezika i moje tržište je celi svet. Ja nikada i nisam shvatao za ozbiljno karijeru glumca. Ja jesam glumac, ali sam živeo nekoliko života, i imao brojne profesije“, rekao je Perić svojevremeno.

Glumac je prvi posao koji mu je agent ponudio odbio je jer je već dogovorio da ide na rejv koji je bio u to vreme; kada su ga zvali za ulogu u „Cell 211“, bio je posle dužeg vremena u poseti rođacima u Srbiji i to nije prihvatio, a posle su ga zvali u trenutku kada je tetovirao prijatelja.

Pred premijeru nove sezone je istakao da je srećan što ga je slava zatekla sada, a ne kada je imao dvadeset godina.

Darko Peric
Darko Perić Foto:EPA-EFE/ETTORE FERRARI

„Tako sam se osećao u tom trenutku, a i slava koja me prati sada je prolazna. Možeš da se navikneš na to, ali to neće večno da traje. Pa ko se sada seća neke serije koja je bila hit 2013? Srećom, slava me je zatekla sada, a ne kada sam bio mlađi jer bi u sa 20 godina umislio da sam kralj mamba…“, rekao je on pred početak pete sezone.

Petnaest minuta epizode dostupno je na Jutjubu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (3)