Foto:EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Danas počinje premijerno prikazivanje poslednje sezone serije "La Case de Papel", odnosno prvi deo poslednje sezone.

„Ekipa se već preko 100 sati nalazi zatvorena u banci. Uspeli su da spasu Lisabon, ali izgubili su jednog od svojih. Profesor prvi put nema plan za beg. Baš kad pomisle da nema ništa gore, novi neprijatelj stiže na scenu, i to puno moćniji od onih s kojima su se do sad susretali. Bliži se kraj najveće provale u istoriji, a ono što je počelo kao pljačka pretvoriće se u rat“, stoji u opisu sezone na Netfliksu.

Na Jutjubu je juče objavljeno kako će izgledati prvih 15 minuta prve epizode.

PROČITAJTE JOŠ

Prethodna sezona završila se tako što je banda zarobljena u nacionalnoj banci u sukobu s vojskom u stilu Buča Kesidija.

„Kad smo počeli da pišemo petu sezonu usred pandemije, osećali smo da moramo da promenimo ono što ljudi očekuju od sezone i napravimo senzaciju od kraja serije u prvom delu. U drugom delu ćemo se više fokusirati na emotivnu situaciju likova“, rekao je jedan od tvoraca serije, Aleks Pina.

Ipak, za fanove koji tuguju zbog kraja serije, Netflix ima dobre vesti. U novembru će fanovi moći da pokažu svoje umeće pljačke. Money Heist: The Experience impresivan je događaj koji će obožavateljima širom sveta dati priliku da svoj kriminalni um stave u iskušenje.

Potencijalni lopovi u Londonu, Parizu, Majamiju, Meksiko Sitiju i Njujorku biće regrutovani u zloglasnu bandu i izazov će im se uvući u mnoštvo međunarodnih meta, uključujući La Monnaie de Paris – francusku kovnicu novca. Pod vođstvom Profesora, skupina će pokušati da se infiltrira u institucije i dokaže da imaju sve što je potrebno da budu dio zloglasne bande.

Bonus video

Anđela Jovanović: Ne bih volela da odem iz Srbije jer je jako volim

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)