Foto:Zoran Lončarević

Voditeljka Nina Radulović je u intervjuu za "Blic Super TV" otkrila da je više puta tokom vođenja "Nacionalnog dnevnika" bila na ivici suza.

Nina je tokom karijere bila voditelj različitih televizijskih formata. Trenutno je voditelj dnevnog informativnog programa, pa s obzirom na to da vodi emisiju koja podrazumeva dozu ozbiljnosti, otkrila je da se dešavalo da tokom programa dobije i napad smeha, ali isto tako joj se često desi da bude na ivici suza.

PROČITAJTE JOŠ

„Desilo se da jednom prilikom kolega, dok sam čitala najavu za prilog u Nacionalnom dnevniku, zapne za kabl iza kamere i padne, ali ni to ne bi bilo smešno da taj pad nije pratio i njegov iskreni komentar i jauk. Nisam mogla da se obuzdam do kraja Nacionalnog dnevnika, tako da sam ostale vesti pročitala uz vrpoljenje i smeškanje. Na ivici suza budem svaki put kada su tema deca, bilo da su napuštena, povređena ili bolesna. Tada uvek pomislim na to koliko sam srećna i zahvalna dragom Bogu što imam divnu porodicu“, rekla je voditeljka u pomenutom intervjuu.