Glumice, voditeljka i ostale cice: Sve devojke Vuka Kostića

Podeli:
Foto:Nebojša Babić

Kada se po medijima raspreda o tome ko je najveći zavodnik među glumcima, tu se obavezno nađe i Vuk Kostić. Verovatno je zbog toga njegov ljubavni život i zanimljiv javnosti, a cice koje šeta još zanimljivije, pošto sve zanima ko je to uspeo da „ukroti“ tolikog zavodnika.

Pošto se krajem prošle godine pojavila vest da je u vezi s voditeljkom Anom Mihajlovski, pola Srbije je izneverovalo, jer ko bi od svih ljudi spojio baš njih dvoje. Mislili smo da je to još jedna od onih trač priča.

PROČITAJTE JOŠ

Nisu se oni oglašavali tim povodom, sve dok nije usledio obrt, prema pisanjima medija, a to je da je voditeljka ostavila glumca. E, tek je onda usledilo javno priznanje na Instagramu:

Foto: Zoran Lončarević

„Ma, ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, ‘аjmo sad da se zaustavimo, molim vas… P.S. Volim te“, napisala je ona tada.

Nakon toga, glumac i voditeljka počeli su aktivno na društvenim mrežama da pokazuju svoju ljubav, tako što često objavljuju zajedničke fotografije i izlive nežnosti.

Vuk i Ana su svoju vezu „obnarodovali“ i pojavivši se ruku pod ruku na premijeri serije „Južni vetar“.

„Došla sam da podržim Vuka jer sam veliki fan filma i da ispratim šta se ovde dešava“, izjavila je Ana tada.

Mrtva je trka da li je veću pažnju javnosti privlačila njegova veza s glumicom Jelisavetom Orašanin ili ova trenutna, s voditeljkom Mihajlovski.

Foto: Zoran Lončarević

Vuk i Jelisaveta su bili u ljubavi skoro pet godina, a za to vreme smo svašta mogli da pročitamo. Naravno, sve na temu raskinuli – nisu raskinuli, idi mi – dođi mi, dok se zaista nisu razišli.

U javnost nisu iznosili razloge raskida, mada je Vuk jednom prilikom za medije izjavio da ne shvata zbog čega se digla „frka“ oko njegovog raskida s koleginicom.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Navodno su posle svega ostali prijatelji, a iako je znao je da je ona u vezi s Teom (ko to nije znao?! prim. aut.), iznenadio se kad mu je saopštila da se udaje. Počeo je da se smeje i zamolio je da se ne šali na taj način. Nije očekivao da će tako brzo, posle samo četiri meseca veze, odlučiti da se uda. Tako su bar prenosili mediji.

Jelisaveta se udala za košarkaša Teodosića, a Vuk je uplovio u vezu s Aleksandrom Popović, koja je nepoznata javnosti. Rastali su se posle dve godine „zbog različitih pogleda na budućnost“, kako se u javnosti predstavljalo.

Nije Jelisaveta jedina Vukova koleginica koja ga je osvojila. Kostić se u Bojanu Stefanović zaljubio još tokom studija, a voleli su se četiri godine.

Foto: Vladislav Mitić

Sudeći po Bojaninim rečima iz jednog intervjua iz davnih dana, strast se verovatno rasplamsala baš tokom vežbi na studijama, kad su morali da glume ljubavni par.

„Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili. U ‘Viktoru’ je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me hvata da nisam znala kako da reagujem“, ispričala je Bojana 2004. godine u jednom intervjuu.

Foto: Zoran Lončarević

Nakon Bojane, Vuk se i verio s javnosti nepoznatom devojkom, Anom. Bili su zajedno godinu dana, a Vuk je nakon raskida s Anom ušao u vezu s koleginicom Jelisavetom.