Nikolina Pišek Foto:Zoran Lončarević

Voditeljka Nikolina Pišek je otkrila do sada nepoznate detalje iz svoje karijere, te otkrila zbog čega ju je pre nekoliko godina izvređala Severina.

PROČITAJTE JOŠ:

Gostujući u jednoj emisiji voditeljka je upitala Nikolinu da li je nekada imala problem ili neugodnu situaciju sa nekom poznatom osbom, a na iznenađenje mnogih Nikolina je pomenula pevačicu Severinu.

„Ja sam inače pacifist, ali… Severina se ljuti na mene jako. U vreme njenog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i mi smo se tako zezali… Eto ona je bila tada u tom nekom nezgodnom razdoblju gde je bila vrlo osetljiva, što je mogu razumeti“, započela je Nikolina i dodala:

„I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim došao je jedan trenutak gde je njen već sada bivši suprug morao reći svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživela vrlo lično. Ona je shvatila da niko njemu ne sme dati medijski prostor da on nešto kaže… Imale smo posle jedan razgovor, svađu…“, ispričala je Nikolina.

„Ona se meni javila i svašta mi se nagovorila, ja sam se osećala pogođeno i vrlo nevino“, otkrila je Nikolina kroz smeh.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare