Foto;N1

Nikola Đuričko je dobio ulogu u popularnoj seriji “Stranger Things”, koja je jedna od najgledanijih na striming platformi "Netfliks."

Naime, Nikola Đuričko, jedan od naših najpoznatijih glumaca, pred kraj prošle godine odlučio je da ode u Ameriku, gde se sa porodicom smestio u Los Anđelesu. Tamo je, u centru filmskih zbivanja, posećivao kastinge i jedna se proba pokazala veoma uspešnom, prenosi „Nedeljnik.rs“

PROČITAJTE JOŠ

On je dobio, kako kaže, „srednju ulogu“ u novoj sezoni serije „Stranger Things“, koja je jedna od najpopularnijih serija u SAD.

„Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti“, rekao je Đuričko za „Agelast“ podkast i dodao:

„Na to gledam kao na neku šansu, kao na neko uzbuđenje koje sam sebi zadao, novi izazov u smislu svog glumačkog posla. Ali pošto teško podnosim razdvojenost od porodice, odlučio sam da i njih povedem sa sobom. Supruga će takođe moći da radi, a deca su se već dobro uklopila u novu sredinu.“