Nezgoda na snimanju programa kod Dragane Mirković, pevačica odmah reagovala

Showbiz 26. nov. 202116:13
Podeli:
Dragana Mirković i pevači na snimanju Novogodišnje emisije Foto:E-Stock/Tik Tak

Folk zvezda Dragana Mirković dva dana je snimala tradicionalni novogodišnji program svoje televizije "DM SAT" u Požarevcu, gde je okupila pola estrade. Na završnoj večeri iznenada je došlo do nestanka struje u jednom delu grada, ali zahvaljujući pevačicinoj reakciji i brzini nije poremetilo snimanje. Šta više, izgledalo je simpatično i smešno.

PROČITAJTE JOŠ

Jedna od najvećih balkanskih folk pevačica, Dragana Mirković, sinoć je završila snimanje novogodišnjeg programa za njenu televiziju „DM SAT“ koje je trajalo dva dana. Godinama unazad ona tradicionalno okuplja estradu na istoj lokaciji, u restoranu „Vila Jelena“ u Požarevcu, gde se danima priprema raznovrsna hrana različitih kuhinja – od predjela, čorbica, glavnog jela do slatkiša…

Otkako je Dragana pokrenula televiziju u rodnom kraju, ona je svake godine u novembru organizovala gala dočeke, osim prošle kada je bila sprečena zbog epidemiloških mera usled pandemije koronavirusa. Zato je sada nadoknadila propušteno i maksimalno se potrudila da ispšpoštuje prijatelje, kolege i medije, koje je ugostila kao prava velika domaćica. S druge strane, ceo njen tim maksimalno je ispoštovao aktuelne mere i niko bez propusnice nije mogao da prisustvuje snimanju, koje je takođe trajalo do određenog vremenskog perioda.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš Foto:E-Stock/Tik Tak

Estrada je sinoć uživala u dobrim pesmama, druženju, hrani i piću. Međutim, negde oko 18 sati izenada je nestalo struje u jednom delu Požarevca, kao i u restoranu. Odjednom su se ugasila sva svetla i svi su zanemeli, da bi nakon dva minuta svi briznuli u smeh, pogotovo kada su konobari na svaki sto postavili sveće. Dragana je odmah reagovala i zamolila da se donese agregat, pa je problem bio rešen u roku od 15 minuta. Zanimljivo je da je struja došla bukvalno desetak minuta nakon što je postavljen agregat.

Mira Škorić Foto:E-Stock/Tik Tak

Ovo je, takođe, još jedan od dokaza da je Dragana profesionalac u svemu što radi, a pogotovo u međuljudskim odnosima i gostoprimstvu.

Snežana Babić Sneki Foto:E-Stock/Časlav Vukojčić

Inače, ovo je prvo novogodišnje snimanje koje je prošlo bez pevačicinog supruga, ugednog biznismena Tonija Bijelića. Prema našim saznanjima, on je bio sprečen da dođe zbog obaveza koje ima u Beču. Ali, kako bi se iskupio, on je prvo veče poslao crvene ruže sa posebnom posvetom.

Dragana Mirković Foto:E-Stock/Tik Tak

I ove godine Draganu nisu izdale kolege, pa su snimanju prisustvovali Hanka Paldum, Zijo Valentino, Snežana Đurišić, Mira Škorić, Boban Rajović, Halid Muslimović, Amadeus bend, Lapsus bend, Dijamanti bend, Maja Marijana, Jovana Tipšin, Darko Lazić, Aca Lukas, Tanja Savić, Rada Manojlović,k Topalko, Neda Ukraden i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: Prvi nastup Ane Bekute otkako je Mrka u bolnici

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar