Nevenu optužili da je „pokrala“ Andriju Jo

Showbiz 03. mar. 202012:23 > 13:01
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon nedavno završene Beovizije i proglašenja grupe Hurricane za predstavnike Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, na društvenim mrežama se podigla prava hajka zbog glasova stučnog žirija

Naime, nezadovoljni fanovi jutjubera Andrije Jo na tviteru komentarišu da je „pokraden“.

Najviše negativnih komentara bilo je na račun pevačice Nevene Božović, koja je pomenutom jutjuberu dala nula bodova. Među onima koji su imali kritike na račun stručnog žirija – koji su pored Nevene činili i Aleksandra Milutinović, Aleksandra Kovač, Milan Đurđević i Dragan Brajović Braja – bilo je i javnih ličnosti, te je pevač Danijel Alibabić napisao da je Andrija „zakinut za glasove“.

„Ajde objašnjenje zbog čega Andrija Jo nije dobio ni glas? Kakvu sujetu ti tripuješ? Bezličnice. Dala si glasove pesmama koje se na radiju ne puštaju samo da ne bi išla protiv sebe i dala bar poen za jutjubere. Strašno“, samo je jedan od tvitova upućenih Neveni Božović na račun glasanja na Beoviziji.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Nevena Božović je za naš portal izjavila da „neki kriterijum na Beoviziji mora da postoji“, kao i da nije ona ta koja je osmislila sistem glasanja.

PROČITAJTE JOŠ

„Iskreno da vam kažem, ne vodim računa niti pratim šta ko kaže. Svoje glasove sam javno iznela i ima ih na sajtu RTS-a, mogu svi da pogledaju. Ono šta mi je kao muzičaru bitno je da glasam za onoga ko je uverljiv i intonativno tačan i ima interesantan nastup. Moji glasovi postoje, ne bih dalje ništa objašnjavala, samo bih rekla da neki kriterijumi da se pojavite na Beoviziji moraju da postoje, mislim da više o Beoviziji i mojim glasovima ne treba uopšte da govorim, i to je previše. Ko gubi, ima prava da se ljuti, ja se uvek ljutim kada gubim, brzo me prođe, ali se ljutim. To je normalno, neki su nažalost morali da ostanu bez poena, ali to nije sistem glasanja koji sam ja smislila već postoji dugo vremena i moramo da se pridržavamo toga“, izjavila je Nevena za Nova.rs.

Andrija Jo završio je takmičenje na četvrtom mestu, a za domaće medije izjavio je da je zadovoljan svojim plasmanom.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs