Netfliksov jezivi projekat: Šta biste uradili za malo slave?

Showbiz 13. avg. 202011:11
Podeli:
THE HATER
Foto: Netflix / Everett / Profimedia

"The Hater" donosi priču o dvoličnom mladiću koji zahvaljujući pametnoj taktici postaje vrlo uspešan u mračnom svetu društvenih mreža. Poljski film već sada karakterišu kao najbolji triler u ovogodišnjoj ponudi striming servisa.

Još jedan Netflliksov uspešni projekt stiže iz Poljske i donosi nemilosrdnu filmsku priču o užasnim nagonima koje poseduje ljudska vrsta. Film u režiji Jana Komasa predstavlja internetskog trola Thomasa, koga tumači Maciej Musialowski, koji studira pravo u Varšavi i pokušava da osvoji srce simpatije iz detinjstva tako što postaje nevidljivi digitalni savetnik koji ima zadatak da uništi političku partiju kojoj je naklonjena njena porodica.

PROČITAJTE JOŠ

On će se vrlo brzo suočiti s realnim životom, posledicama virtuelnog života i nasiljem.

Nakon što napravi haos među poljskim fitnes influenserima, Tomaz će skliznuti u digitalni svet pun islamofobičnih moćnika. On će postati njihov upravljač lažnim vestima na društvenim mrežama, a biće zadužen i za kodiranu komunikaciju unutar igrice s mladićem koji je nesrećan, živi sa svojom bakom i koji je opsednut oružjem. Film govori o jezivim porivima i govori o ljudima koji su spremni da hodaju preko leševa kako bi dobili malo slave.

„The Hater“ je zapravo nastavak Komasinog filma iz 2011. godine koji nosi naziv „The Suicide Room“, ili „Soba za samoubistvo“ , koji govori o tinejdžeru čiji život srlja u katastrofu kada video u kojem ljubi drugog momka postane viralan.

„The Hater“ već nazivaju najboljim trilerom u ovogodišnjoj ponudi striming servisa, a neki idu toliko daleko u hvaljenju da opisuju kraj filma kao veliko iznenađenje i preokret u stilu najnapetijih trilera poput, na primer, legendarnog „The Usual Suspects“ BrajanaSingera iz 1995. godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar