Neka neko oduzme telefon Sanji Marinković: Voditeljka se ponovo izblamirala

Showbiz 30. jul. 202116:16
Podeli:
Sanja Marinković Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Sanja Marinković je novom objavnom na društvenim mrežama ponovo izazvala bes i podsmeh domaće javnosti. Nakon što je prvobitno fotografisala nepoznate žene i ismevala ih zbog njihove kilaže, voditeljka sada "uživa" u pogledu na požare koji se šire Turskom.

Voditeljka je na Instagramu podelila fotografiju koju je uslikala dok je u večernjim satima odmara na terasi hotela. Noge je na fotografiji podigla na ogradu. To nikome ne bi bilo toliko čudno, da se u pozadini ne vidi požar koji se ne smiruje. Uprkos tome, Sanja je ovu sliku objavila uz naglašavanje da je želela da podeli „pogled s njene terase“.

„Nažalost požari još traju (više od 36 sati). Pogled sa naše terase na šume Manavgata“, napisala je Sanja.

Korisnici Tvitera ponovo su imali oštre reakcije.

„Aj nek’ neko oduzme mobilni Sanji Marinković, jako je neprijatno“, glasio je jedan od komentara.

Pre samo nekoliko dana ismevala je nepoznate žene iz Akva parka.

PROČITAJTE JOŠ

Na jednoj od fotografija koje je objavila vide se tri žene koje su samo došle sa se opuste i odmore i koje, za razliku od Sanje Marinković, gledaju svoja posla. Voditeljka ih je slikala, objavila na Instagramu, a potom javno ismevala napisavši:

„I posle ti Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i davi da ti pojačaju trening. A vidi moju komšinicu iz akva parka i njenje drugarice“.

Nakon oštrih komentara i osuda koje je zbog toga doživela na Tviteru, u razgovoru za Nova.rs tvrdila je da nikoga nije vređala, te da su njene objave pogrešno protumačene.

„Nisam to radila (vređala ljude, prim. aut), niste ispratili sve moje objave, žao mi je. Ima objava u kojoj se divim njihovoj energiji, a kritikovala sam sebe što nisam umerena u sportu i ishrani“, započela je Sanja Marinković za Nova.rs.

„Pogrešno i površno ste protumačili. Treba da imate tri stori objave da biste komentarisali, ipak ste vi novinar“, dodala je Sanja.

„Svakako, zdravlje i umerenost u svemu, a naročito u ishrani za mlade devojke je veoma važno“, zaključila je voditeljka Pinka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar