Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević Foto: Zoran Lončarević/Goran Srdanov/Nova.rs

Sada je neprepoznatljiva.

Voditeljka Dušica Jakovljević prilično je izmenila svoj izgled.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je do sada imala više estetskih korekcija, te je ugradila silikone u grudi, ubrizgavala botoks, korigovala izgled usana, a uskoro planira i da operiše nos.

Operacija nosa nedavno joj je bila otkazana, a tada je ispričala i zbog čega.

Dušica Jakovljević Foto:Antonio Ahel/ATAImages

„Trebalo je da budem operisana, međutim, potrebna je priprema, moraju razne stvari da se poklope u zdravstvenom smislu, kako bi ta operacija u potpunosti bila sigurna i kako bi ono što treba, bilo korigovano na pravi način. Odlučili smo da odložimo operaciju tim povodom, za početak decembra“, rekla je ona za „Pink“.

„Ispostavilo se da sam u najboljim rukama, u rukama doktora koji ništa ne prepušta slučaju i koji svojim pacijentima uvek želi najbolje. Zbog devijacije i problema sa disanjem, rešila sam da odem na pomenuti zahvat… Ali, zbog pomenutog, odložili smo operaciju, sada idem na kontrole, a kada se steknu svi uslovi, onda ću se i podvrgnuti zahvatu“, dodala je Dušica.

Ipak, na društvenim mrežama ne prestaju da komentarišu njen izgled.

Dusica Jakovljevic
Dušica Jakovljević Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Da li je ostalo išta njeno?“, „Na šta liči“, „Promenila je lični opis“, samo su neki od komentara.

„Radila sam zube, usta i grudi… Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume“, priznaja je Jakovljevićeva za domaće medije.

Foto: Zoran Lončarević

Dušica je otvoreno pričala o operaciji grudi.

„Bila sam spremna na jako velike bolove. Čak i na to da 20 dana neću moći da ustajem iz kreveta. Bila sam spremna na tolike bolove da sam zapravo kada se operacija završila pomislila pa nije to uopšte toliko jaka bol kao što su svi pričali. Svi smo to prihvatili kao laganu operaciju. U ponedeljak sam operisana, a već u subotu sam zacrtala sebi cilj da radim emisiju. Mnogi su govorili da je nemoguće, ali sam uspela“, istakla je ona tada za „Blic“.

BONUS VIDEO: Trans pevačica Alina Juhart u Zvezdama Granda