Voditeljka Dušica Jakovljević doživela saobraćajnu nezgodu

Showbiz 17. mar. 202020:27
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Voditeljka Dušica Jakovljević doživela je danas saobraćajnu nezgodu blizu Ade Ciganlije u Beogradu.

Na nju je u jednom trenutku naleteo automobil koji je nepropisno skrenuo i ušao u njenu traku. Dušica je zatim naglo zakočila da bi izbegla sudar, a u njen auto se zakucao auto iza nje.

Srećom, sve je prošlo bez većih posledica.

„Onaj prvi šok je bio, ali okej je sve. Sva sreća nije ništa. Ovaj momak što je vozio iza mene je imao prilagođenu brzinu tako da nije strašno. Odreagovao je dobro, pa me je udario samo u taj zadnji desni deo, tako da nije bilo silovito“, rekla je Dušica za Nova.rs i dodala kako je došlo do sudara:

„Sa lica mesta je otišala devojka koja je izazvala sudar i koja je išla iz suprotnog smera, ona je naglo skrenula ispred mene, isekla me i zbog toga sam ja usporila, da ne bih u nju udarila, izbegla sam sudar sa njom koji bio strašniji po mene. Srećom, izbegla sam taj momenat. Na mene je naleteo momak iza.“

„Zvala sam policiju, sve najnormalnije, po propisima. Vozač iza je odmah izašao, pitao kako sam, zvali policiju, šlep službu. Sve je vrlo brzo bilo gotovo, za sat i po vremena smo završili sve. Srećom što ja uvek vozim prilagođenom brzinom. Sad su ljudi malo i neoprezni zbog ove novonastale situacije“, rekla je voditeljka.

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.