Foto: Zoran Stojičić

Nakon odluke da ostavi cigarete, Nataša Bekvalac totalno je okrenula novu list u životu. Naime, ona je rešila i da se privremeno ostavi mikrofona, pa je najavila da neko vreme neće nastupati jer joj je potrebna pauza.

PROČITAJTE JOŠ

„Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da. Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza, ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom već da budemo samo nas dve. Muzika i ja… U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno“, započela je Bekvalčeva, pa otkrila da je dobila izvinjenje od muškaraca koji su je jako povredili.

„Čisti mi se i prošlost… Neki muškarci koji su me jako povredili… javili su se… I rekli „izvini“… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna… Svoja… I inspirisana“, napisala je Bekvalčeva na Instagramu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)