Šta je lakše ostaviti – muža ili cigarete? Bekvalac nasmejala do suza (VIDEO)

Showbiz 27. avg. 202113:57
Podeli:

Pevačica Nataša Bekvalac jutros se vakcinisala trećom dozom vakcine protiv koronavirusa. U razgovoru za medije, spomenula je i trenutno odvikavanje od cigarete kroz koje prolazi, te je šaljivim odgovorom nasmejala prisutne do suza.

PROČITAJTE JOŠ

Bekvalac je na pitanje šta je lakše ostaviti – muža ili cigarete, odgovorila:

„Cigarete ostavljam prvi put, a već kada treći put ostavljate, onda je mnogo lakše, tu imam iskustva“, rekla je pevačica kroz smeh.

Bekvalac se do sada tri puta razvela – prvi put je bila u braku sa Danilom Ikodinovićem, zatim sa Ljubom Jovanovićem, a potom i sa Lukom Lazukićem.

„Još malo pa će biti dve nedelje kako sam zauvek ostavila cigarete. Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti, a onda lagano ubijati. Još uvek sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali… Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim“, napisala je Bekvalac ranije na Instagramu.

Svoje odvikavanje od cigareta redovno deli sa pratiocima na Instagramu. Ranije je istakla da je smatrala da su joj „cigarete drugarice“ i da je tako provela poslednjih deset godina.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar