Miki Đuričić Foto: Nemanja Jovanović

Miki Đuričić, osuđivani nasilnik nad ženama koji je svojevremeno u rijalitiju "Zadruga" pretukao druge dve učesnice, zbog čega je jedno vreme bio u kućnom pritvoru, ponovo je glavna tema domaćih medija, te se se govori o tome da će možda dobiti svoju kulinarsku emisiju.

Kako danas pišu domaći mediji, osuđivani prestupnik dao je izjave u kojima je pričao o tome da je završio sa rijalitijem, uprkos tome što i dalje, navodno, dobija ponude da su u „Zadrugu“ vrati.

PROČITAJTE JOŠ

„U rijaliti mi više ne pada na pamet da ulazim. Za to više nemam ni živaca, a ni volje. Zvali su me da ponovo uđem u Zadrugu, ali sam odlučio da time više neću da se bavim. U planu mi je neka emisija o kuvanju, jer sam već dobio neke ponude za jednu televiziju koja nije iz Srbije“, rekao je on.

Pompeznom izveštavanju o nasilnicima nad ženama za koje u medijima ne bi smelo da bude mesta, danas su se u Srbiji prepustili gotovo svi tabloidi.

Nekadašnja rijaliti zvezda, kako ga pojedini mediji nazivaju, sada govori o svom životu na selu i poljoprivredi.

Podsetimo, rijaliti igrač Miki Đuričić je pre skoro tri godine u rijaliti programu, koji se emituje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, udario dve učestice rijalitija. Nakon ovog sramnog poteza, Miki je diskvalifikovan iz rijalitija, i odveden u policiju, gde je davao izjavu.

Nasilniku iz rijalitija pretila je zatvorska kazna do pet godina. Međutim, on je uspeo da sklopi dogovor sa sudom koji mu je znatno ublažio kaznu, zaključivši sporazum na jednu godinu kućnog zatvora. Pored toga, Miki je dobio i zabranu prilaska žrtvama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.