Severina Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica nedavno se našla u centru skandala, a sada je rešila da spusti cenu nastupa za doček Nove godine.

Severina Vučković je ovih dana bila glavna tema hrvatskih medija.

PROČITAJTE JOŠ:

Skandal je nastao oko učešća pevačice u novogodišnjem programu hrvatske nacionalne televizije. Naime, termin se menjao više puta, a pevačica se nije pojavljivala. Na kraju je i konačno saopšteno da Severina neće biti na snimanju, što je potvrdio njen menadžer. On je, kako se navodi, rekao da Severina ima koronu, a pevačica je u ponedeljak uveče viđena u zagrebačkoj bolnici.

Severina će za doček Nove godine nastupiti u Splitu, a kako se navodi, ispred ovog grada su se prvi javili za nastup i to odmah po završetku leta, pa je tako donela odluku.

„Pristala je da nastupi za upola manju cenu nego inače. Ona je u rangu Dina Merlina i Željka Joksimovića, pa joj je cena barem 80.000 evra. U Splitu nastupa za 50.000 evra. Smatram da je to pun pogodak, a nekoliko okolnih gradova je otkazalo dočeke jer očekuju dolazak ljudi na Severinin nastup u Splitu“, rekao je za 24sata.hr estradni menadžer Ivica Bubalo.

Severina je, kako se navodi, odlučila da nastupi u rodnom Splitu jer joj sada više nego ikad „treba domaća publika“.

„Puno toga je prošla u poslednje vreme. Od razvoda, preko sudskih parnica, bitke za starateljstvo. Pa i bivši joj se druže. Šta god ko mislio o njoj, zvezda je. Većina joj zna hitove. I čovek je. Treba joj podrška“, zaključio je Bubalo.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica

Komentari

Svi komentari (0)