Aca Lukas i Ivana Selakov
Aca Lukas i Ivana Selakov Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Ivana Selakov i Aca Lukas zaratili su samo 24 sata nakon što su objavili duet. Naime, pevačica tvrdi da je prevarena od strane "duet-saradnika", kako ga je nazvala, a sada se oglasila i druga strana, odnosno Lukasov producent.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada se neka pesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pesme, je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pesmu kao kolaboraciju sa pevačem sa kojim se realizuje duet. U ovom slučaju do svega toga nije došlo od strane menadžmenta Ivane Selakov, zbog čega je tim Ace Lukasa reagovao i uklonio pesmu tokom jučeršnjeg dana sa Jutjuba“, stoji u saopštenju Hype produkcije koja stoji iza projekta.

Podsetimo, Ivana Selakov se oglasina danas na Instagramu saopštenjem u kome tvrdi da je u saradnji s Lukasom ona oštećena strana.

„Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi ‘Svatovi’. Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine. Voli vas Ivana.“

Pevačica nije do kraja precizirala šta je tačan uzrok svađe, a Lukas se još uvek nije oglašavao ovim povodom.

Aca Lukas i Ivana Selakov pre dueta „Svatovi“ snimili su tri zajedničke pesme – „Daleko si“, „Ljubav u doba kokaina“ i „Omaklo mi se“.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.