Nakon Elektrine ispovesti, policija hapsi makroe

Showbiz 24. mar. 202117:41 > 17:58
Podeli:
Foto: Igor Živković/Promo

Nakon što je transrodna pevačica Elektra Elite, koja 13 godina radi kao prostitutka i regularno plaća porez i doprinos u Švajcarskoj, a nedavno je u intervjuu za Nova.rs otkrila mračne tajne prostitucije, policija u Srbiji pooštrila je mere i započela proceduru češljanja i hapšenja makroa. S obzirom na to da u Srbiji još uvek nije legalizovana prostitucija, makroima je zabranjen rad po zakonu.

PROČITAJTE JOŠ

„Napokon se rešavaju pitanja na temu veze između prostitutki i makroa. Počelo je „čišćenje“ upravo zbog toga jer prostitutkama otimaju novac i uzimaju do 70 odsto njihove zarade. S druge strane, drže ih kao taoce i one žive po njihovim naređenjima. Na društvenim mrežama pojavili su se snimci tokom procesa hapšenja u Novom Sadu i stavljanja lisica makroima“, otkriva naš izvor.

Elektra Elite je ove informacije potvrdila u jednom video snimku na njenom Instagram profilu.

„Tačno je sve, dobre vesti se brzo šire. Ja sam u više navrata govorila da se makroima mora stati na put jer je to kriminal. Ne može niko da drži nedužne devojke pod svojom palicom, pogotovo one u inostranstvu koje po zakonu plaćaju porez. Ovako će i država biti mirnija i policija će raditi neke druge stvari lakše. Svaka čast za policiju. Konačno je došlo vreme da se tome stane na put“, rekla je transrodna pevačica, koja se 13 godina bavi prostitucijom u inostranstvu.

Foto: Igor Živković/Promo

Podsetimo, pevačica je nedavno ispričala vezu izneđu prostitutki i makroa, te je sama priznala da ona nikada nije dozvolila nekome da se meša u njen posao, niti je imala makroa.

„U Švajcarskoj makroi pronađu način za iskorišćavanje prostitutki. Trenutna situacija je takva da postoji specijalno obučena jedinica za istrebljivanje takve, kako bih ja rekla, gamadi i smeća. Makroi su uigrana ekipa gde čak postoji i nastavak loze preuzimanja makroa sa makroa. Jednostavno, za njih je to porodični biznis. Makroi su specijalizovani samo za vođenje žena i devojaka. Trans prostitucija u jako minimalnim procentima poseduje makroe,  kao i gej prostitucija. Ja kao svedok svega toga i kao neko ko prezire takvo izrabljivanje žena, bila sam primorana da zbog neke devojke sama pozovem obezbeđenje ili policiju. Međutim, makroe samo imaju devojke i Trans osobe iz Bugarske, Rumunije, Mađarske, koje su u većini slucajeva romske vere. Svaka ta devojka, a ja ih znam sigurno preko 200, ili je bila ili je još sa makrom zato što su rasle sa tim sadašnjim makroima. Oni su im obećavali ljubav i sigurnost, a takve devojke najčešće padaju na to. U međuvremenu svaka od njih ima i dete sa njima i tad nastaje problem. Deca odrastaju kod makro roditelja, a žena nastavlja da ide po svetu i radi dalje za njega. Od svih tih para koje zarade žene vide najmanje, a njima daju i do 90 posto zarade. Bila sam svedok tuča i pretnji. Mnogima sam pomagala da se izbave i odu od makroa. Međutim, to su samo priče. Same im se vraćaju i prihvataju da budu robovi“, ispričala je Elektra.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar