Nakon dve godine ljubavi Goran Bogdan upoznao Jovanu sa roditeljima

Showbiz 26. jul. 202119:40
Podeli:
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Hrvatski glumac Goran Bogdan i glumica Jovana Stojiljković već dve i po godine uživaju u skladnoj vezi, o kojoj ne žele da govre u javnosti.

Pročitajte još:

Prošle godine se, upravo iz tog razloga, nagađalo da je glumački par odlučio da se rastane, međutim njih dvoje su ipak uspeli da se „izbore“ za svoju ljubav.

Leto provode radno, a kako je vreme festivala ne preskaču da nove filmove pogledaju zajedno, dok kada god imaju malo slobodnog vremena nastoje da otputuju na hrvatsko primorje. Spekuliše se da su ovog leta na putu do mora Jovana i Bogdan po prvi put zajedno svratili do njegovih roditelja, a priča se i da je susret protekao odlično, tvrdi Story.

Milka i Šimun navodno su lepo prihvatlili 10 godina mlađu izabranicu svoga sina, a nisu preskočili da ih upitaju kada će svoju vezu popeti na viši stadijum.

Goran je ranije isticao da mu majka i otac često dosađuju na tu temu jer bi voleli da dobiju unuke, ali da ga ni na šta ne teraju, samo su radoznali.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Ko mene može naterati da se ženim, nismo mi takva familija. Niko me inače ne može naterati ni na šta, ali oni svakako to žele. Pitaju me sine kad ćeš se smiriti, ali ja ne odgovaram na to. Imam te želje, takve romantične, ali videćemo. Daj bože zdravlja prvo“, kazao je glumac.

Inače, Bogdan i Jovana otpočeli su i zajednički život u Beogradu.

Bonus video: Serija „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar