Najmlađe bake na srpskoj estradi: Jedna dobila unuče sa 33

Showbiz 14. jul. 202009:00
Podeli:
Foto: Arhiva, Instagram/#stojanovakovic, Instagram/indiraradicofficial

Brojne pevačice sa javne scene rano su postale majke, pa su tako i postale bake u najlepšim godinama. Zahvaljujući nezi, plastičnim intervencijama i treninzima za većinu niko ne bi pomislio da imaju odraslu decu, a kamoli unučiće. Međutim, bez obzira na sve, poznate dame su ponosne na svoju važnu životnu ulogu.

Pevačica Slađa Delibašić (51) sada izgleda bolje nego u mladosti, jer vredno trenira svaki dan. Njena starija ćerka Silvija, koju je dobila u braku sa Đoletom Đoganijem, podarila joj je unuku Tiju pre sedam godina, što znači da je čuvena Slađa postala baka sa samo 44 godine.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Ona svakodnevno provodi vreme sa svojom unukom, za koju bi neko, da je ne poznaje, rekao da joj je ćerka. Pevačica je inače pre nekoliko godina sa ćerkom Silvijom otvorila i privatni vrtić, te se potpuno posvetila tom biznisu.

Ana Bekuta imala je 17 godina kada je rodila sina Igora Polića, od kojeg je neko vreme bila razdvojena. Iako mu zbog posla nije bila dovoljno posvećena u njegovom odrastanju, ona je sve to nadoknadila njegovom sinu i ćerki, a svojim unucima.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ana je sa svojih 39 godina dobila prvo unuče, a ubrzo posle toga i drugo.

Pevačica Indira Radić pre tri godine je postala baka, kada joj je sin Severin podario unuku. Njen naslednik Severin i snaja Elina venčali su se 2014. godine, a svadbi su prisustvovali samo najbliži – porodice mladenaca, bliski prijatelji i nekolicina Indirinih kolega.

Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Stoja Novaković Stoja trenutno nosi epitet najmlađe bake na estradi. Naime, ona je samo sa 33 godine dobila unuče od sina Milana, koji je kao i njegova mama, rano postao roditelj.

Foto: Instagram/#stojanovakovic

Pevačica je takođe posvećena maksimalno svojoj porodici i nikada se nije stidela toga što je rano postala baka.

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je postala baka, u svojoj 48. godini. Njen sin, Veljko Ražnatović, dobio je sina Željka, kojeg su juče krstili u Hramu Svetog Save.

Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ceca ističe da je ponosna na svoje godine, kao i na to da je porodica Ražnatović dobila naslednika, koji je sada glavni u kući.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.