Džordž i Amal Kluni George Clooney Amal Clooney
Džordž i Amal Kluni Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Pljušte negativni komentari.

Advokatica Amal Kluni, supruga slavnog glumca Džordža Klunija, privlači pažnju gde god se pojavi.

PROČITAJTE JOŠ:

Nju čest proglašavaju jednom od najbollje obučenih žena na svetu, a njena izdanja na crvenom tepihu mnoge ostavljaju bez daha.

U poslednje vreme smo češće imali priliku da je viđamo u javnosti, budući da je pratila svog supruga na promocijama filma „Karta za raj“, u kom glumi sa Džulijom Roberts.

Amal i Džordž Kluni Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Svojim modnim izborima ona je svaki put dospela u centar pažnje, te su mnogi komentarisali to da gospođa Kluni izgleda poput prave holivudske dive.

Naravno, o njenom izgledu vod računa čitav tim ljudi, od kostimografa, pa sve do šminkera i frizera, a na internetu se može naći video na kom se vidi kako Amal sređuju pred izlazak na crveni tepih.

Upravo ovaj snimak izazvao je brojne komentare, kako pozitivne, tako i one negativne.

I dok su jedni pisali kako Amal ima „i lepotu i pamet“ ima i onih koji misle drugačije, a najviše je bilo ljudi koji su komentarisali to da je advokatica previše mršava, kao i da stavlja mnogo šminke.

„Premršava je, nahranite je“, „Previše šminke“, „Neka pojede hamburger“, „Šminka ispod očiju izgleda čudno, previše bele boje“, samo su neki od komentara onih kojima se Amal baš i ne dopada.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne