Nada Topčagić: Ibra jednom slavi 40, a džem od šipka mogu da pravim svaki dan

Showbiz 07. okt. 202122:42 > 22:56
Podeli:
Nada Topčagić na rođendanu, rodjendanu Zlatana Ibrahomovića u Milanu, Milano Foto: Marija Dejanović/Nova.rs
Zlatan Ibrhimović i Nada Topčagić Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Pevačica Nada Topčagić u nedelju veče bila je specijalna gošća na proslavi 40. rođendana slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića u hotelu "Hajat" u Milanu. Znajući da nijedan njegov uspeh, suze i sreća ne mogu proći bez Nadinog hita "Jutro je", njegovi prijatelji želeli su da mi prirede iznenađenje, pa su kontaktirali pevačicu i organizovali joj odlazak u Italiju.

Kada je dobila poziv, Nada je prvo pomislila da se neko šali s njom. Kada se uverila u realnost, za tri dana je organizovala sve i sa suprugom Zlatkom Đorđevićem i prijateljima otišla na rođendan. U razgovoru za „Novu“ Nada je otkrila šta se dešavalo u džet-set društvu i kako se provela.

PROČITAJTE JOŠ

– To je moj san, a niko mi ne veruje. Pravila sam neku zimnicu i bila oko šporeta kod mene na Tari kad sam dobila poziv. Nisam verovala šta me je snašlo. Prvo sam pomislila „Ma nema šanse da odem“, a onda mi je kuma rekla „Jednom je Zlatanov 40. rođendan, a šipurak možeš da praviš svaki dan“. Odmah sam pozvala kumu da mi sašije na brzinu neku satensku tuniku, zvala prijatelja iz Banovaca da nas vozi i brzo se organizovala. Ja sam tamo bila zvezda večeri, svi su me tako tretirali. Dočekana sam tako. Otpevala sam samo taj svoj čuveni hit i nastao je lom. Ibra nije znao da dolazim, samo sam se plašila da ne naletim na njega u hotelu pre proslave. Kada je ulazio u salu, ja sam počela sa prvim taktovima, ali sam se uplašila da neće doći prema meni nego da će otići na drugu stranu. Međutim, on je naš Balkanac, odmah me je prepoznao. Ja vam ne mogu opisati kako sam se osećala, jedan je Ibro. Toliko mu je bilo drago, a meni samo što suze nisu pošle od sreće. Tražio je da se slikamo. Ma, ne samo on, svi oni svetski fudbaleri i onaj krem de la krem – priča uzbuđena Nada.

Pevačica dodaje da nije želela da naplati svoje gostovanje jer joj bila čast da prisustvuje takvom društvu.

– Ma kakve pare! Vratila sam se praznih džepova. Nama je bio plaćen samo hotel, sve ostalo troškove smo Zlatko i ja sami snosili. Nisam htela pare, nema para. Od srca sam želela da mu otpevam pesmu koju voli. On je kruna moje karijere, kako mogu da mu naplatim bilo šta?! Pa on će mi organizovati koncert tamo, pa ćemo opet svi da pevamo. Ja sam ponosna jer sam opet shvatila da sam svetska zvezda. Svi su me ljubili, grlili, dodirivali… I prijatelji, i on, i žena, i deca… To se ne može platiti. Odnela sam mu i specijalan poklon – njegove fotografije i oduševio se. Ma, svi pevači bi dali hiljade evra da su mogli samo da provire tamo, a ja sam dobila zvaničan poziv – rekla je pevačica, koja će zauvek pamtiti uspomene iz Milana.

Nada Topčagić je obećala da će prvom prilikom zvati Zlatana Ibrahimovića da bude njen gost u Beogradu.

– Poslaću mi poruku da pitam kad može da dođe. Želim da ga ugostim baš kao što je on mene. Dovešću ga ovde. To sam mu rekla i ono veče i pristao je.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar