Muž Gorice Popović je poznati muzičar i član popularne grupe

Podeli:
Gorica Popović, Foto: Zoran Lončarević

Glumica Gorica Popović nikada nije isticala privatni život u fokus pažnje javnosti.

Karijeru je gradila isključivo ulogama koje su vremenom postale kultne, a vremenom je stekla imidž umetnika kome publika veruje i čije uloge voli.

PROČITAJTE JOŠ

O suprugu, saksofonisti Nenadu Petroviću Neši, retko govori, ali, kako je jednom prilikom rekla, to je bio njihov dogovor, da intimu drže daleko od očiju javnosti.

Ovaj skladan par koji se retko pojavljuje na gradskim dešavanjima nedavno je proslavio 28 godina braka na Srebrnom jezeru, gde imaju porodičnu kuću, a malo je poznato da je njen suprug poznati alt-saksofonista, džez muzičar, kompozitor i član grupe „Zabranjeno pušenje“, sada već „No Smoking Orchestra“.

View this post on Instagram

Neša.❤

A post shared by g.cici (@gorica.ci) on

Neša je sa Emirom Kusturicom i Neletom Karajlićem odsvirao preko 500 koncerata po celom svetu i važi za vrhuskog mu­zičara.

Budući da su oboje umetnici, Gorica i Nenad često sarađuju. Suprug joj se ne meša u odabir uloga, ali je komponovao songove za neke predstave komponovao. Za njenu čuvenu emisi­ju o kuvanju „Peline čarolije“ uradio je kompletnu muziku, što govori da bračni par sjajno funkcioniše i na umetničkom planu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar