Pevačica se pojavila na konferenciji za novinare povodom snimanja filma "Ajkula sa ljudskim likom", koji govori o životu telohranitelja Gorana Dželatovića Ajkule.

Dželatović je tokom svog života, koji je sada odlučio da ekranizuje, bio obezbeđenje mnogim svetskim zvezdama poput Madone, 50 Centa, princa Harija, Robija Vilijamsa, Dženifer Lopez, Kajli Minog, Bil Klintona, Naomi Kembel i drugih.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Kokić je ovom prilikom rekla da misli da svi mogu da nauče mnogo toga iz ovog filma.

„Radujem se što je konačno prihvatio da se snimi film o njegovom fantastičnom životu i mislim da na neki način može biti motivacioni, da ljudi shvate da kada se zaista bore, idu iskreno i vole ono što rade mogu da uspeju koji god posao da je u pitanju“, rekla je Ana.

Pevačica ipak ne želi da se snima film o njenom životu.

„Ne, moj život je previše dosadan. Ja sam jedna obična žena kod kuće, ono što sam na sceni to moj posao zahteva, a to je da jednostavno pokažem ljudima svoj talenat, koji je upakovan onako kako oni žele da vide, odnosno nešto drugačije od onog standardnog“, kazala je Ana.

Potom se osvrnula i na pesmu „Lololo“, čiji je tekst nedavno prilagodila Svetskom prvenstvu u Kataru, koje nas uskoro očekuje.

„Ja sam tu pesmu shvatila emotivno, ali su me momci sa Instagram stranice ‘Negujmo srpski jezik’ ubedili da je to prava navijačka pesma. Probala sam i uradili smo to iskreno i opuštenu, a i pružili podršku momcima“, dodala je Ana.

U videu iznad teksta pogledajte šta je rekla o Slavici Ćukteraš, novim pesmama, ali i ponudama za novogodišnje nastupe.

BONUS VIDEO: Ana Kokić intervju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar