Mrka euforičan zbog prve šetnje: Trčaću dva kruga oko zgrade

Showbiz 22. apr. 202014:47 > 15:35
Podeli:
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Milutina Mrkonjića (77), člana predsedništva Socijalističke partije Srbije, sreli smo u šetnji nakon ublažavanja mera Vlade Srbije usled vanrednog stanja. Političar je ovom prilikom putem portala Nova.rs izrazio pohvale za sve lekare i medicinsko osoblje.

„Srećan sam što vlast konačno shvata ulogu struke u borbi protiv pandemije koronavirusa. Voleo bih da i ubuduće stručnjaci imaju više prostora u radu ove zemlje u svim oblastima našeg života. Na moj predlog će prvi koncert Ane Bekute biti posvećen divnim ljudima u medicinskoj struci, koji su herojski odradili ovaj posao“, rekao je Mrkonjić između ostalog u razgovoru za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Čuveni Mrka, koji je već osam godina u vezi s pevačicom Anom Bekutom, vreme u karantinu provodi upravo s njom, a kako je istakao, nijednom se nisu posvađali od početka vanrednog stanja, iako su gotovo 24 sata zatvoreni u kući.

„Ani i meni nije dosadno u izolaciji. Ona je velika žena i domaćica. Šetamo se po terasi, sunčamo se… Ona ide u nabavku svakog dana. Imam sreće što Ana još uvek nije u starosnoj dobi iznad 65 godina“, kaže Mrka.

Ostavili smo ga da optrči dva kruga oko zgrade, kako je rekao, a ceo razgovor s Milutinom Mrkonjićem poslušajte u video prilogu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar