Foto:Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Australijanka hrvatskih korena, Siena Uremović, svojom plesnom tačkom oduševila je žiri i publiku hrvatskog šou programa "Supertalent", a pre godinu dana takmičila se i u svetski poznatom formatu "America's Got Talent", gde je oduševila Sofiju Vergaru.

18-godišnja Siena prošle godine je nastupila pred čuvenim Sajmonom Kauelom, Hauvijem Mendelom i Sofijom Vergarom, koja je svoje utiske objavila i na društvenim mrežama, gde je prate milioni obožavatelja širom sveta, prenosi Dnevnik.hr.

PROČITAJTE JOŠ

„Siena Uremović je izvela ovaj nastup s povezom preko očiju. To je impresivno“, napisala je Vergara na svom profilu na Fejsbuku i podelila video Sieninog nastupa.

Nakon nastupa u „Supertalentu“ Maja Šuput, Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman komentarisali su kako nikada nisu videli nešto slično i jednoglasno su nagradili Sienu prolaskom u dalje takmičenje, a slične su komentare imali i članovi američke verzije ovog šou programa.

„Nikada nisam video nešto slično. Mislim da je fantastično to što si pripremila, imaš sjajnu energiju“, poručili su joj tada Kauel i Mendel.

Bonus video

Monika Beluči – lepota koja ne prolazi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)