Foto: EPA/ALEX CRUZ

Tragična priča glumice Sofije Vergara neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Imala je 28 godina kada su joj doktori nakon jednog rutinskog pregleda saopštili da ima karcinom štitne žlezde.

PROČITAJTE JOŠ

„Sa 28 godina i tokom jedne rutinske kontrole, moj lekar je primetio kvržicu na mom vratu. Nekoliko testova sam uradila i onda sam saznala šta je u pitanju. Rak štitne žlezde… Kad ste mladi, tu reč ‘rak’ kada čujete, ne znate gde ćete pre. Počnete o toliko stvari da razmišljate. Ali, trudila sam se da ne paničim. Rešila sam da se dobro, dobro informišem. Tako da sam pročitala sve čega sam se domogla, samo da saznam što više“, pričala je glumica.

Sofija je tad bila samohrana majka i tek na početku karijere, a tek 9 godina kasnije je dobila ulogu Glorije u serji Moderna porodica, koja ju je proslavila.

„Tad sam mnogo šta naučila i ne samo o toj strašnoj bolesti. Kad je kriza, bolji smo ujedinjeni. Zar nije bilo tako i prošle godine, kad nas je sve „sklopila” korona? Očigledno je da smo uvek bolji zajedno. Tako da i ako ćemo i protiv raka, sigurno je da ćemo bolji biti zajedno “ zaključila je ona.

Porodična drama i bolest su glumici donele drugu perspektivu na sam život, što je ojačalo i pokazalo borbenu stranu ličnosti koju ova dama nosi u svom izazovnom izgledu.

Bonus video:

Komentari

Svi komentari (0)