Mirjana Karanović
Mirjana Karanović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Mirjana Karanović svojim raskošnim talentom i harizmom godinama osvaja publiku širom regiona. Izdvojila se na sceni po svom prirodnom glumačkom izrazu ali i izgledu koji vredno održava svakodnevno vežbajući vredno. Glumica je mnogim mlađim koleginicama uzor, ali i Mira ima jednog u svom životu i to jako važnog, koga je nedavno otkrila javnosti.

Mirina majka Rada nedavno je napunila 89.godina i ako je po slici suditi genetika je na strani porodice Karanović. Mladolikost ih krasi i u poznim godinama, što se nedavno moglo videti na fotografiji koju je podelila glumica i pokazala tada ko je njen uzor. Post je opisala na Instagram profilu emotivnim rečima:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

PROČITAJTE JOŠ

„Kao mlađa imala sam potrebu da nadmašim svoju majku, da budem veća i bolja od nje, što je i prirodno kada si mlad. Sada shvatam da smo nas dve jedna energija, moja majka je neko koga prepoznajem u sebi, ženu koja nije pristala da ostane to što joj je nametnuto da bude ‒ poluobrazovana devojčica sa sela, koja nije imala prilike da se školuje kad je trebalo, domaćica koja je stalno kod kuće i vodi jednoličan život. Njeni roditelji su joj namenili sudbinu polupismene domaćice. Iako je isprva pristala na to, presekla je i donela odluku da se zaposli, da završi školu i unapredi sebe. Mučila se, ali se izborila za svoj status i danas je gledam kako je ponosna na to što je zaradila penziju. Zaista mislim da nikada nije kasno da napraviš promenu u svom životu. I nije važna veličina promene, već sama promena. Mislim da od toga ne bi trebalo odustati, reći sebi: „Prošlo je moje vreme“. Uvek imaš izbor.

Ono što je manje poznato a to jeste da je Mirjani za ulogu Petrije koju je pripremala veoma mlada, zapravo majka bila inspiracija, ali i njena baka, praveći hrabru ženu koju je tada ona tumačila u filmu „Petrijin venac“.

Bonus video: Ivana Vuković Sonja Kljun će vas nervirati, ali ćete je voleti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)