Mirjana Karanović o ulozi koja je obeležila karijeru: Sada sam uplašena

Emisije 09. okt. 202114:42
Podeli:
Foto: Nova S

Glumica Mirjana Karanović gostovala je u emisiji "Probudi se", a s obzirom na to d aje trenutno na turneji u Švedskoj, glumica se uključila putem lajv prenosa i otkrila sve o trenutnim, ali i budućim projektima

Pročitajte još:

Glumica je na samom početku razgovora otkrila da se u Švedskoj nalazi već mesec dana i tamo će ostati kako bi odigrala još četiri predstave.

„Navikla sam se , ovde ne nose maske i nema nikakvih kovid mera, nema bolesnih tako da je ovde atmosfera prilično rasterećena te priče o kovidu. Ali, ovde je prilično tmurno i sivo nebo, sunce je veoma retko“, kaže Mirjana.

Veliku popularnost Mirjana je još kao mlada glumica stekla igrajući u filmu „Petrijin venac“. Posle više od četri decenije i velikog uspeha koji je postigla igrajući kako u pozorištu, tako i na filmu i u serijama, glumica se vraća Petriji koju će ovog puta igrati kao monodramu u „Teatru na Brdu“.

„Prošle godine sam snimala audio knjihu „Petrijin venac“ kada sma ga pročitala oko desetak puta. Nekako čitajući to ja sam pomislila ‘možda bih ja ovo mogla da izgovorim i pred nekim ljudim’. Do sada se ja to nisam usuđivala jer je to neki poseban trenutak kada stojite na sceni. Nema montaže, režije i neke pomoći već je glumac tu naspram publike. Tu morate da budete jako profesionalni i dobri, da prosto vladate tim tekstom“, otkrila je Mirjana.

Ceo razgovor posluštajte u videu u nastavku teksta:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar