Mira Škorić Foto: Nemanja Jovanović

"Ne zanima me ni posao, ni novac, hoću da sačuvam zdravlje. Sve dođe i prođe, moramo da povedemo računa", rekla je pevačica koja je ozbiljno shvatila vanrednu situaciju zbog pandemije.

PROČITAJTE JOŠ

Mira Škorić važi za jednu od najhrabrijih javnih ličnosti, koje su bez dlake na jeziku. Uvek kaže kako misli, a uradi onako kako hoće. Sve što je uradila i postigla u životu ozbiljno ju je koštalo zdravlja. Iako je četiri puta oprisala tumor, folk zvezda nikada nije volela da govori o tome jer neće da je ljudi sažaljevaju. Hrabro i odlučno pobedila je bolest i nastavila dalje, samo što od tada više vodi računa o sebi, a zdravstveno stanje svakako joj je postalo prioritet. Upravo zbog toga, ona u ovoj situaciji kada vlada koronavirus još više mora da se čuva i pazi.

„Ovo nije nimalo naivno. Ja sam u kratkom periodu izgubila dva prijatelja od korone. Situacija je opasna i nije za šalu. Moramo da se pazimo i čuvamo, ne samo onkološki bolesnici već svi. Što se mene tiče, ja iz kuće uopšte ne izlazim zbog virusa. Jedva da odem i do prodavnice, to je bukvalo sve. Prosto ne želim da se igram sa životom. Ne zanima me ni posao, ni novac, hoću da sačuvam zdravlje. Sve dođe i prođe, moramo da povedemo računa“, rekla je Škorićeva za portal Nova.rs i dodala da ovog leta najverovatnije neće ići na odmor.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.