Mira Škorić: Bolest je daleko suroviji karantin

Showbiz 08. apr. 202019:17 > 19:24
Podeli:
Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

"Nažalost, ja znam za mnogo gore izolacije koje sam doživela tokom svoje bolesti", kaže pevačica u razgovoru za Nova.rs.

Škorićeva se prisetila najtežeg perioda u svom životu, kada je je bila četiri puta operisana zbog karcinoma u metastazi. Tada je bila prikovana za krevet i potpuno nepokretna, pa joj ova izolacija, kaže, ne pada ni najmanje teško.

PROČITAJTE JOŠ

„Nažalost, ja znam za mnogo gore izolacije koje sam doživela tokom svoje bolesti, tako da ovo za mene, u tom smislu, zaista nije ništa. Prema tome, probuditi svest kod ljudi da što manje provode vreme napolju. Želim da sve ovo prođe što pre“, kaže Mira Škorić za Nova.rs i objašnjava zbog čega nema planove ni kad izađe iz karantina.

„Ja sam neko ko inače ne planira ništa, jer čovek kad planira, sve se nekako izjalovi. Nedostaju mi prijatelji, ali u kontaktu smo telefonom i čekamo da prođe ovo, i onda ćemo stvarno sve lako. Ono što mogu svima da kažem je da je mnogo lepše sedeti kod kuće, gledati televiziju, pratiti dešavanja, pogledati neki dobar film, nego biti u bolničkoj postelji“, rekla je pevačica, a na pitanje da li joj nedostaje posao, odgovara:

Foto:Nemanja Jovanović

„Mi ne snimamo nikakve emisije sada. Ja prva poštujem sve ono što Vlada i stručnjaci savetuju, ptosto pridržavam se tih nekih pravila. Krećem se minimalno- do prodavnice, apoteke i odmah nazad. Nikada nisam bila megaloman, lako ćemo nastaviti svi ako smo srećni, zadovoljni, zdravi. To je pre svega bitno, a posao kao posao je poslednja stavka o kojoj razmišljam“, zaključuje ona i za kraj poručuje:

„Ponašam se kao i svaki savesni građanin, što toplo preporučujem svima. Iskreno, zabrinuta sam za sve ljude koji su zaraženi i molim se za njihovo ozdravljenje i zdravlje svih nas“, rekla je Mira u našem razgovoru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.