Miloš Biković: Druženje može da sačeka, životi su u pitanju

Showbiz 11. apr. 202015:32
Podeli:
Foto: Printscreen

Miloš Biković dane tokom vanrednog stanja provodi u prirodi, a na Instagramu često objavljuje fotografije sa planina uz apel da se ostatane kod kuće tokom pandemije koronavirusa.

Iako i dalje drži u tajnosti gde boravi tokom izolacije, izgleda da je poslednjom objavom Biković otkrio da je u pitanju imanje njegovog dede. Uz selfi gde se vidi drvena vikendica, Biković je poručio da je najlepše u prirodi i na selu i dao savete pratiocima kako da kvalitetno upotpune vreme u karantinu.

Ipak, Biković ne želi da otkriva lokaciju na kojoj se nalazi, ali poslednjom objavom istakao je da se radi o imanju njegovog dede. Glumac je uz selfi ispred drvene kućice poručio da je mnogo lakše u prirodi, ali da ljudi treba da se strpe, jer su ljudski životi u pitanju.

Foto: Pritnscreen/Instagram/bikovic

 

„Jeste da sam u prirodi i da je ovde lakše ali posle mesec dana izolacije jako želiš da vidiš prijatelje i drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrž je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovde se pokazuje snaga. Dakle knjigu u ruke. Ili film. Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kad da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao dedovinu“ poručio je Miloš.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.