Milica Todorović objavila prepisku s majkom: Naručila joj je unuče FOTO

Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Milica Todorović ima prepoznatljiv humor i često se šali na sopstveni račun, što je učinila novom objavom na Instagramu. Pevačica je, naime, objavila prepisku sa svojom majkom, u kojoj joj ona govori da želi unuče.

Naime, Miličina majka Jasmina je napisala ćerki poruku da želi unuku.

Milica Todorovic
Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

„Hoću unuku. E sad sledi ‘samo naruči’. Evo, naručujem ovakvu!“, napisala je Jasmina uz fotografiju bebe, a pevačica je u opisu prepiske dodala:

PROČITAJTE JOŠ

„Majka ima specijalne želje.“

Na to joj je Milica potom i javno odgovorila. Ona je, naime, podelila fotografiju na kojoj se vidi da je na svadbi uhvatila bidermajer, što po verovanjima znači da je ona sledeća koja će se udaje, te je napisala:

„Prvo ovo majko, sve po običaju“, napisala je Milica u opisu fotografije u kojoj drži uhvaćen bidermajer.

Inače, Milica Todorović bila je nekoliko meseci u vezi s glumcem Petrom Strugarom. Iako su isprva svoju ljubav javno pokazivali, ubrzo su se rastali.

„Ja sam živela sa momcima, imala sam tri veze po pet godina, pa ti računaj. Tako da sam ja živela sa njima. Njihove mame su me pazile, kuvale. Ja se uvek uklopim u takvu familiju, svi me zavole, što je sjajno“, ispričala je Milica tokom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Od svake svoje veze i svakog momka, kaže, naučila je po nešto, pre svega jer su sve to bili umetnici, ali i da je sela na konja i da Peru neće da preskoči.

„Ljudi misle da se ja uvek šalim na njegov račun, ali zaista ne. On je lud kao struja. Ja volim da se zezam kada se spomene njegovo ime, jer ja znam da se on svakako neće ljutiti“, rekla je ona.

Bonus video

INTERVJU Jelena Karleuša: Ubijena sam u pojam, nisam politička pretnja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar