Milica Todorović o susretu s Nebojšom Stefanovićem: Pocrvenela sam od srama

Showbiz 17. sep. 202107:45
Podeli:

"Ja se okrećem i sudaram se s ministrom. Rekoh: 'Juuuu'. On mi se obrati: 'Dobar dan, ja sam Nebojša Stefanović'. Pružila sam mu ruku, onako postiđena od sramote kako sam se obukla, dok je sekretarica bila u štiklama i suknji, a on u sakou. Pocrvenela sam, iako nisam stidljiva", priča u intervjuu za Nova.rs pevačica Milica Todorović, koja je nedavno na Instagramu objavila zajedničke fotografije s ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem.

Milica Todorović pobedila je u „Zvezdama Granda“ 2005. godine. Nedavno je pevala na dočeku olimpijaca, a kako kaže, uskoro će biti i deo jednog državnog projekta.
U intervjuu za „Novu“ pevačica otkriva poslovne planove, a dotakla se i detalja iz privatnog života.

PROČITAJTE JOŠ

Ministar Nebojša Stefanović je objavio vaše zajedničke fotografije na Instagramu, a prema našim saznanjima, nosićeš vojničko odelo na jedan dan. O čemu se radi?

– Biću jedan dan vojnik i videćete me u vojničkoj uniformi. To će biti šou. Ne znam da li smem nešto više da otkrivam.

Da li si tada upoznala Stefanovića?

– Pozvala me je drugarica i PR, Bobana, da me obavesti da su nas kontaktirali iz Ministarstva i da imamo sastanak. Upitala sam kako treba da se obučem, Bobana kaže opušteno jer će tu biti samo sekretarica i možda jedno vojno lice. Dolazimo na Senjak u neku zgradu, nemam pojma šta je ono. Vojnik mi otvara vrata. Rekoh: „Dobar dan“, on nama: „Dobar dan“. Nakon toga, kaže sektetarica da će možda doći ministar, ali nam neće smetati jer on ima drugi sastanak. Kako je ona to rekla, ja se okrećem i sudaram se sa ministrom. Rekoh: „Juuuu“. On mi se obrati: „Dobar dan, ja sam Nebojša Stefanović“. Iskreno, ja znam samo likove da TV-a, ne znam imena posebno. A da sklopim lik i ime, to me nikada nije interesovalo, niti sam se bavila time. Elem, pružila sam mu ruku, onako postiđena od sramote kako sam se obukla, dok je sekretarica bila u štiklama i suknji, a on u sakou. Pocrvenela sam, iako nisam stidljiva. Kaže mi on: „Izvol’te“, rekoh: „Ne, izvol’te Vi“. On se zadržao nekih sat vremena s nama, doneo nam je kolače i baš mi je bilo lepo. Bio je jako duhovit. Pitala sam ga zašto nije takav na TV-u, ali je odgovorio da ne sme biti toliko opušten. Uglavnom, jedno lepo druženje i biće sjajan projekat.

Šta su ti roditelji rekli na to što ćeš biti vojnik?

– Tata mi je rekao: „Sine, sve si bila, samo nisi vojnik“.

Šta se desilo sa Eminom Jahović, pošto se spekuliše da se više ne družite i da te je otrpratila s Instagrama?

– Jedan dan me je pozvala moj PR Bobana da mi kaže da su je zvali novinari zbog toga. Rekoh nemam pojma. Ko još gleda ko koga prati na Instagramu i te gluposti. Naravno da se nisam svađala sa devojkom. Sa njom je sve u najboljem redu.

Mediji su pisali da te nije pozvala na beogradsku promociju svog kozmetičkog brenda i da sukob od tada datira.

– Kad je radila promociju za svoju kozmetičku liniju, šminku i šta već sve, znam da je bila u totalnom haosu. Baš sam tada bila kod našeg šminkera, isprobala sam njenu šminku i mogu samo da kažem – svaka čast.

Milica Todorović Nikad nije kasno
Milica Todorović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Za dve nedelje ti izlazi nova pesma sa Gazda Pajom. Otkud vas dvoje u duetu?

– Duet sa Gazda Pajom će biti bum. Nisam htela to da snimim jer ništa ne razumem. Sela sam tako i razmišljam šta da snimam. Zvala sam sestrića koji ima 16 godina da pitam za mišljenje. On kaže da je „grmilica“ i zbog njega sam snimila. Baš je ispalo lepo.

Da li te majka i dalje pritiska za unuče?

– Uffff, non-stop. Moj DM na Instagramu gori od majke. Ona lista neke video snimke i kad god vidi neku bebu, ona mi pošalje. Ali, obavezno devojčicu, ovakva da bude i ovakvu mašnicu da ima. Rekoh samo ti naruči (smeh). Sve je to do Boga, sudbina, pa kako bude – biće.

Milica Todorović Nikad nije kasno
Milica Todorović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Koji je tvoj najveći životni ili ljubavni peh?

– Nisam imala neke pehove. Jesam možda životni – da sam verovala nekim ljudima kojima nije trebalo da verujem.

Da li je to neko sa javne scene ili neka komšinica iz Kruševca?

– Privatna stvar.

Da li si zaljubljena?

– Jesam, u sebe. Znam da zvuči glupo. Ja nikada nisam bila zaljubljena u sebe, ali sad jesam. Uvek sam išla iz veze u veze i nikad nisam uspela da budem sama i budem zaljubljena u sebe. Tek sad vidim koliko je lepo kad si sam.

A kako je to ići uz veze u vezu? Taman navikneš na jednog muškarca, onda dođe drugi, pa jedna svekrva, pa druga svekrva.

– To nekako ide spontano. Ode jedan, dođe drugi, ali sve svekrve su predivne i dan-danas se čujem sa svim svekrvama.

Bonus video

Milica Todorović se skinula usred emisije, pa zanjihala kukovima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar