Podeli
Foto: Nemanja Jovanović

Pevačica Milica Pavlović gostujući na HIT FM radiju priznala je da je preležala koronavirus, ali da se sada oseća dobro.

PROČITAJTE JOŠ

Milica je dalje ispričala da je od trenutka kada je saznala da je pozitivna na koronavirus verovala da će sve biti u redu.

“Poručila bih ljudima da rade na svom imunitetu, C vitamin pod obavezno, D vitamin, a i dosta stvari ide iz glave. Psiha je bitna. Da, ja sam preležala, istina je, ali ja sam to shvatila kao jednu jaču prehladu i od prvog dana kada sam imala temperaturu sam rekla sebi ‘OK, idemo da preležimo ovo’, tako sam se postavila u glavi”, rekla je pevačica, koja je sada negativna na koronu.

“Izolovala sam se. Nisam neku galamu dizala i pravila od toga marketing da se tako izrazim, ili vapaj za pomoć. Hranila sam se zdravo i sve se to dobro završilo”, rekla je Milica.

Pored Milice Pavlović, koja je koronavirus preležala, njena koleginica Milica Todorović se već dve nedelje bori sa koronavirusom i ima teže simptome. Ona je u izolaciji sa svojom majkom Jasminom, ali i sa pevačicom Slavicom Ćukteraš, koje su takođe pozitivne na koronavirus.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar