Glumica Milica Milša i Vladan Savić dobili su nagradu Zlatna antena za najpopularniji glumački par po izboru publike, i to u seriji "Igra sudbine". U razgovoru za Nova.rs Milica navodi da nakon završetka snimanja planira da ide na veliki odmor, te da se raduje jer će konačno imati vremena za supruga Žarka Jokanovića, inače i scenaristu pomenute serije.

„Jako sam srećna što smo pobedili glasovima publike. To je velika čast, ali i obaveza da i dalje budemo dobri i da nas publika gleda u seriji, ali i u budućim projektima“, rekla je Milica Milša za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

„Mi glumci volimo da radimo svoj posao. Ovaj posao se ne može raditi ako se ne voli. Tajna Igre sudbine je konkretno u scenariju, Žarko Jokanović je ključ gledanosti ovog projekta. Svaka serija, više nego film, zavisi od dobrog scenarija. Ako scenario nije dobar, glumac ne može puno da promeni“, objasnila je glumica.

Na pitanje šta nakon završetka snimanja, Milica Milša govori – želim svog muža nazad.

„Kada završim Igru sudbine i seriju Junaci našeg doba, što će se desiti do kraja oktobra, idem na jedan odmor. Već krajem godine krećem da snimam novu veliku seriju, imam dosta ponuda, mislim da će odmor trajati kraće nego što sam mislila, ali u svakom slučaju idem na veliki odmor. Do sada smo Žarko i ja oboje bili u kontra smenama, sada je red da zajedno odemo na odmor, hoću svog muža nazad“, rekla je glumica kroz smeh za Nova.rs.

Ceo razgovor s Milicom Milšom pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Katarina Radivojević: Zona Zamfirova je čedna, Cona u „Nečistoj krvi“ je grešna

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)