Milena Vasić: Ako uzmem 100 evra doniraću ih Anji Stojanović

Showbiz 24. apr. 202015:54
Podeli:
Foto: Nova.rs

"Ja ako budem uzimala 100 evra ja ću ih dati sigurno u humanitarne svrhe za Anju Stojanović, koja je izgubila porodicu u požaru. To je bila moja odluka na početku kada je bilo rečeno da ćemo dobiti tih 100 evra", odgovara na pitanje da li će se izjasniti pozitivno o prihvatanju pomoći države glumica Milena Vasić za Nova.rs.

Na izjavu ministra finansija Siniše Malog da će svim penzionerima i korisnicima socijalne pomoći od 15. maja automatski biti uplaćeno 100 evra jednokratne pomoći od države, dok će se ostali građani telefonskim putem izjasniti da li je žele ili ne, Milena Vasić na samom početku razgovora za Nova.rs ističe:

„Ja ću citirati svog omiljenog pisca Henrija Milera da ‘ćutanje razara razum, a glasan govor može da uništi život’. Dakle, ostajem da verujem da Vlada zna šta radi“, kaže glumica, a onda otkriva kako će iskoristiti novac ukoliko se odluči da ga ipak uzme.

PROČITAJTE JOŠ

„Ako budem uzimala 100 evra, ja ću ih dati sigurno u humanitarne svrhe za Anju Stojanović, koja je izgubila porodicu u požaru. To je bila moja odluka na početku kada je bilo rečeno da ćemo dobiti tih 100 evra“, ističe Vasićeva i dodaje:

„Ali, hajde da sačekamo, pošto ova prva odluka je bila pre dve nedelje, kad je promenjena druga, za dve nedelje će stići nešto treće. Hajde da sačekamo. Neka to bude moj odgovor. Odluke se menjaju brže nego što sam u stanju da razmislim šta bih uradila sa 100 evra. Pa, sačekaćemo – treća sreća. Dakle, moja prva odluka je bila da će svi članovi moje familije, porodnice, punoletni, donirati za devojčicu, devojku koja je sve izgubila u požaru. A drugi odgovor je da se odluke tako brzo menjaju, da ću morati da sačekam i treću kao konačan odgovor, a možda ih bude i četiri, pet, promena“, kaže Milena, pa potom naglašava.

„Citirajte i Milera, divan je. Dakle, ostaje mi da verujem da će sve biti kako treba i za drage penzionere i za ljude kojima je stvarno potrebna pomoć posle ovoga“, zaključila je.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar