Foto: Nemanja Jovanović

Iako je pop zvezda Severina tokom proteklih godinu dana više puta na društvenim mrežama pisala o odnosu koji ima sa svojim maloletnim sinom, te o sudskom procesu koji je vodila sa bivšim mužem Milanom Popovićem, navodeći da joj ne dozvoljava da viđa dete - Popović u novom intervjuu za domaće medije negira ove navode, napadajući pevačicu.

Popović se osvrnuo na izjavu Severininog advokatskog tima u kojoj je rečeno da se dečak na sudu izjasnio da želi da živi sa majkom, ali da uprkos tome dete i dalje živi sa ocem.

PROČITAJTE JOŠ

„Nakon ročišta punomoćnik Severine Kojić se obratio medijima i, iako je postupak tajan za javnost, selektivno izneo tok postupka, te izjavio da se dete izjasnilo da želi da živi s majkom. Prema mišljenju struke, deca razvedenih roditelja se u skoro 100 posto slučajeva izjašnjavaju da žele da žive s tatom i mamom. Da tata i mama budu ponovo zajedno. Bilo koja drugačija izjava deteta je podložna manipulaciji detetom od jednog od roditelja“, rekao je on za Srpski telegraf.

Kaže da je podneo krivičnu prijavu protiv Severine Kojić.

„Podneo sam novu kaznenu prijavu zato što je majka nagovarala dete šta da kaže. Mišljenje deteta je sasvim drugačije od onoga što je predstavljeno sudu. S obzirom na to da je dete u konfliktu lojalnosti, sud ne bi smeo da uzme mišljenje deteta za merodavno kod donošenja svoje odluke. Ako ipak tako postupi, biće to odluka suda protivna odredbama zakona“, rekao je on.

Navodi još da Severina nije viđala dete onoliko koliko je trebalo, jer navodno, prema njegovim rečima, to nije htela. Navodi da su dečaka umesto toga čuvale dadilje i dostavljači hrane. Tvrdi i da joj je nedavno ponudio da provede vreme sa detetom, ali da je ona to navodno odbila uz reči – nisam tvoja dadilja da ti čuvam dete kada si na putovanju.

Severina je ranije na društvenim mrežama apelovala na javnost, tvrdeći da joj Popović brani da viđa sina, te da su mediji i sudija koja je vodila slučaj, navodno potplaćeni od strane njenog bivšeg supruga.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.