Hajde da pricamo… sa Milanom Maricem Milan Maric
Milan Marić, Hajde da pričamo… sa Milanom Marićem u Parobrodu Foto:Filip KrainčanićNova.rs

Glumac Milan Marić odgovorio je na negativnu i zlonamernu interpretaciju svoje ranije izjave o scenama koje je za potrebe filma "Toma" snimio sa koleginicom Milenom Radulović.

Milan i Milena tumače supružnike Tomu i Nadu, a u jednom trenutku filma gledaoci mogu videti i par eksplicitnih scena u kojma se glumci nalaze.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi smo se vodili emocijom i intuicijom. Bjela (Dragan Bjelogrlić, reditelj, prim. aut.) nas je puštao, dozvoljavao nam je da nas u scenama vode emocije. Moja je dužnost bila da kao stariji kolega u intimnim scenama sa Milenom Radulović budem pažljiv i brižan“, rekao je glumac.

Njegove reči su, ipak, bile zloupotrebljene na Tviteru.

„Sad apropo filma „Toma“ na malim ekranima. Marić kaže da je u seksi scenama morao da bude veoma nežan zbog trauma Milene. Dečko je prevideo da je film sniman u leto 2020 a ona svetu svoju traumu obznanila 2021 u januaru. I koga bre više zaje*avate?“, glasi komentar.

Zbog ovoga se oglasio i sam glumac.

„1. Dečko to nije izgovorio. 2. Dečko je rekao da se kao stariji kolega i muškarac oseća odgovornim za svoje koleginice na setu, pa i za Milenu. 3. Dečko je prevideo koliko malicioznih ljudi ima. 4. Dečko Vam želi sve najbolje“, napisao je Marić.

BONUS VIDEO: 24 minuta: Milan Marić 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)