Foto:Privatna arhiva

Voditelj i glumac Milan Kalinić sve hrišćanske praznike tracicionalno je obeležavao sa svojom majkom Bobom. Ove godine po prvi put neće biti zajedno na Uskrs jer ona ne sme da izlazi iz stana zbog svojih godina.

Međutim, glumčeva majka je za njegovu porodicu ipak pripremila praznični ručak i ofarbala jaja.

„Praznike tradicionalno obeležavamo porodično kod moje majke keve. Otkako mi se ćerka rodila ovo je prvi Uskrs da nismo sa mojom majkom zbog trenutne situacije koja nas je zadesila. Međutim, da bi se osećala kao da je s nama, napravila je sve za praznični ručak i ofarbala jaja. U petak sam otišao po sve to. Skuvala je čorbicu, napravila salate, lazanje i svašta nešto. Preko klope bićemo sa mojom majkom i za ovaj Uskrs. Mislićemo na nju. Inače, ti praznični ručkovi kod nas imaju tu posebnu tradiciju. Uvek se lepo okupimo, ovo sad je karantinska varijanta. Ali, treba uvek naći radost u svemu“, rekao je Kalinić za Nova.rs.

Foto:Privatna arhiva

U Kalinićevom stanu na Voždovcu nikada nije dosadno. On i te kako ume da se zabavi sa decom, a isto tako ima i svoja pravila koja se poštuju.

„Trudimo se da nam bude veselo. Kod nas vlada borben duh, ali uvek je fer plej, nema popuštanja kada se kucamo jajima. Učio sam ih kakva jaja treba da biraju, kako se drže i lupaju, a na njima je da to primene. Još jednom, nema popuštanja“, zaključio je Milan.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ