Miku Džegeru zbog odlaska na utakmicu preti ozbiljna kazna

Podeli:
Mick Jagger, Mik Džeger
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Legendarni muzičar, 77-godišnji Mik Džeger, stigao je letom iz Francuske u London u utorak, i zbog toga je trebalo da punih deset dana provede u karantinu. Ipak, on je odlučio da igra po svojim pravilima.

Naime, on je samo 24 sata nakon dolaska u London otišao na stadion Wembley i pridružio se masi od 60 hiljada najvećih fudbalskih navijača kako bi uživo gledao utakmicu u kojoj je Engleska osigurala svoje mesto u finalu Evropskog prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog kršenja pravila oko Covida-19 u Engleskoj, Miku Džegeru sada preti kazna od 10 hiljada funti, ali se on ni najmanje ne uzbuđuje.

Kako je otkrio izvor blizak muzičaru, Džeger je već ranije imao u planu da dođe u London kako bi završio novi album Roling Stonsa, ali nikako nije želeo da propusti da uživo sa stadiona prati toliko važnu i istorijsku utakmicu za englesku fudbalsku reprezentaciju, uprkos činjenici da bi zbog toga mogao da ugrozi hiljade ljudi.

„Mik je veliki fudbalski fan i želeo je da bude na Wembley-ju. Testirao se na Covid pre, ali i kada je sleteo u London, a sve je ponovio i nakon utakmice, stoga smatra da nije bio neodgovoran“, ispričao je za medije neimenovani izvor.

Fotografi su snimili Mika Džegera kad je stigao sa crnom zaštitnom maskom na licu na Wembley, gde se potom uputio prema VIP delu.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar