Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, Instagram/ammarsadvam

Glumac Ammar Mešić reagovao je zbog jučeranjih eko protesta, nakon čega je u svojim stori pričama na Instagramu objavljivao reakcije ljudi na te objave, među kojima se našla i jedna veoma interesantna prepiska s novinarkom Informera, za koju je dobio dozvolu da je objavi od same novinarke.

Pročitajte još:

Upravo ta prepiska najbolji dokaz da se i pojedini novinari zaposleni u gore pomenutom mediju gnušaju istog, kao i laži koje plasiraju u javnost. Informer je baš za vreme trajanja jučerašnjih protesta ljude koji su izražavali bunt zbog spornih zakona koji se, između ostalog, tiču i zaštite životne sredine, nazivali „lažnim ekolozima“, zbog čega se očigledno stide i pojedini novinari koji rade u tom mediju.

Nakon mnogobrojnih fotografija koje je objavljivao s protesta, Amar je napisao:

„U sledećem storiju mi piše novinarka dnevnog lista Informer. Hvala joj na javljanju i podršci. I ne, neću da joj otkrijem identitet. Radi ovo zbog zdravlja, hajmo zajedno protiv Rio Tinta. Imam dozvolu od nje da objavim naše dopisivanje“, napisao je Ammar i okačio skrinšot njihovog dopisivanja.

Foto: Instagram/ammarsadvam

Novinarka se javila Ammaru i poslala mu fotografiju koja se šerovala društvenim mrežama, a na kojoj je upoređeno izveštavanje televizije N1 sa protesta i „izveštasvanje“, ako tako može da se nazove, televizije Pink.

„Je l si video ovo?“, napisala mu je ona.

„Pa da se vratimo na normalnu državu“, napisao joj je glumac, a ona nastavila.

„Daće dragi Bog druže. Odosmo u tri lepe…“, napisala je novinarka Informera i dodala:

Foto: Instagram/ammarsadvam

„Počelo je. Samo da je krenulo“.

Na sve to Ammar je od nje tražio obećanje: „Budimo se svi, i vi u medijima i mi“, na šta je ona odgovorila:

„To što bih ti ja rekla nije za telefon, ali hoću čim se vidimo“.

BONUS VIDEO: Aleksej Bjelogrlić ima važnu poruku za mlade

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.