Merilin Menson se predao policiji

Showbiz 09. jul. 202110:02 > 11:25
Podeli:

Muzičar Merilin Menson se predao policiji nakon izdavanja naloga za njegovo privođenje zbog napada na snimateljku, piše Mirror.

Napad na snimateljku dogodio se na njegovom koncertu u avgustu 2019. godine. Optužen je jer se pljuvanje smatra „neovlašćenim fizičkim kontaktom“. Žrtva nije bila povređene, ali deo Mensonove pljuvačke pao je na njenu ruku.

PROČITAJTE JOŠ

Menson se predao policijskoj upravi Gilford, a šef policije Entoni Burpi rekao je da su pevača nakon ispitivanja pustili uz kauciju.

Mensonov advokat ranije je izjavio da je Mensonova pljuvačka slučajno završila na ruci snimateljke, te da je ona za to tražila 35 hiljada dolara.

„Tužbe su podignute nakon što je snimateljka tražila više od 35 hiljada dolara odštete jer je mala količina pljuvačke došla u kontakt s njenom rukom. Kad smo je tražili da nam dostavi dokaze, nije odgovorila. Ove optužbe su glupost, ali sarađivaćemo s vlastima kao i dosad“, rekao je ranije Mensonov advokat Hauard King za časopis People.

Uprkos tome, tri su svedoka s koncerta, uključujući i obezbeđenje, za People izjavila da su videli kako Menson pljuje snimateljku.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar