Megan Foks zbog incidenta na „Zlatnom globusu“ prestala da pije alkohol

Showbiz 23. jul. 202117:47
Podeli:
Foto:EPA/DAN HIMBRECHTS

Slavna glumica Megan Foks već 12 godina nije popila ni kap alkohola. Naime, na crvenom tepihu dodele nagrada „Zlatni globus” 2009. godine u alkoholisanom stanju nema šta nije ispričala, pa je zato još tada rešila da je dosta i da joj se tako nešto u životu neće ponoviti.

Pročitajte još:

Incidenta iz mladosti prisetila se tokom „Who What Wear” intervjua, pre svega naglasivši da je za stolom tada sedela s braćom Džonas i koleginicom iz sveta glume, Blejk Lajvli i da je bilo više nego dovoljno šampanjca, te da ni sama ne zna koliko je čaša popila.

„Ni sama ne znam koliko sam čaša popila. Zato sad više ne pijem. Delovala sam nekako… Ratoborno. Nema šta nisam rekla, posebno od stvari koje na crvenom tepihu nikako nije ni trebalo. Ne sećam se ni šta, ni što, samo znam da jesam“, izjavila je ona.

Megan je tada u razgovoru s voditeljkom Džulijanom Rensik sebe nazvala „dvojnikom Alana Alde” i transfobičnom ljagom.

Zatim, nastavila je o tome kako je „zgranuta i zgrožena” što je uopšte tu, te da njen tadašnji partner, Brajan Ostin Grin, nije jer nije želeo da joj bude pratnja. Zbog svega ovoga, dugo je imala problema i iako se nije sećala svog „govora” – znala je da nema ni trunke pozitivnog u njemu, pa se izvinjavala.

Nekoliko godina kasnije je „Eskvajeru“ priznala kako nikad nije volela to kako alkohol utiče na nju. Isto važi i za lekove.

„Pilule ne podnosim. Ne volim ni da popijem. U suštini, ne volim kad nisam u kontroli. A moram da budem, kada je moje telo u pitanju“, naglasila je tokom intervjua 2013. godine.

BONUS VIDEO: Bezvremenska lepota Monike Beluči

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar