Megan Foks: Stalno plačem zbog svoje dece

Podeli:
Megan Foks
Megan Foks Foto:EPA/PAUL ZINKEN

Deca Megan Foks zasenila su mamu tokom promocije filma "Till Death" u emisiji "Today". Naime, dok je glumica pokušavala da priča o filmu, njeni sinovi Noa Šenon, Bodi Rensom i Džorni River "upali" su u intervju, ulazeći i izlazeći iz kadra.

„Upravo su se probudili. Ovde je 7.30. Dakle, probudili su se pre nekoliko minuta i jednostavno je to što jeste. Ovo je područje dnevne sobe. I svi su sinoć zaspali na kauču, gledajući film. Pa, tek su se probudili“, objasnila je Megan.

PROČITAJTE JOŠ

Megan se trudila da zadrži ozbiljno lice, dok su njeni sinovi, koje deli s bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom, nastavili s jutarnjim navikama.

„Evo još jednog. Moraš da puziš“, rekla je Foks dok je Džorni trčao pored nje.

„Volela bih da postoji način, sigurna sam da se mnoge mame tako osećaju, gde biste mogli, svako malo tokom dana da ih vratite u razdoblje kada su imali dve, tri godine“, rekla je glumica o svojoj deci.

„Teško je gledati kako odrastaju tako brzo. Zapravo se mnogo borim s tim, stalno plačem zbog toga, jer odrastaju tako brzo“, priznala je Foks.

„Moj telefon će mi poslati njihove slike kad su bili mlađi i teško je to gledati. Bolno je nešto voleti. Ali imam tri dečaka. Oni su urnebesni. Uopšte me ne slušaju“, priznala je Foks.

„Takođe se osećam kao da se, bez obzira na to koliko ste angažovani ili koliko ste se trudili u to vreme, uvek se osvrćete unazad i kažete: ‘Mogla sam da budem prisutnija’ ili ‘Nadam se da sam bila zahvalna na ovome dok sam bila u tom trenutku, jer taj trenutak više nikad neću dobiti natrag'“, nastavila je Megan pokazujući na svoju decu u pozadini.

Foks se takođe otvorila o svojoj vezi s Mašinom Ganom Kelijem.

„Život je samo niz trenutaka… Dakle, zapravo samo pokušavam da uživam ​​u ovom trenutku i živim u njemu i budem srećna s njim“, rekla je Foks.

Par je svoju vezu zvanično objavio na Instagramu u julu 2020. nakon što se ona pojavila u njegovom muzičkom spotu „Bloody Valentine“. Pre su se upoznali na snimanju svog nadolazećeg kriminalističkog trilera „Midnight in Switchgrass“, koji će premijerno biti prikazan 23. jula 2021.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar