Marko Louis, album za decu, Ja se zovem slon
Marko Louis Foto: Promo

Na albumu koji ima sedam novih pesama, Marko je sarađivao sa svojim omiljenim ko-autorima. Tekst za naslovnu pesmu radio je Stihomir Klepić, koji je između ostalog autor teksta pesama Marka Louisa "Ninana" i "Svet je u nama".

Pročitajte još:

Slavko Milovanović je napisao tekst “Navike”, a sa Majom Radivojević je Marko sarađivao oko ostalih pesama kao što su „Čuvaj prirodu“, „Danas mi je rođendan“ i „Učiti je baš lako“.

Album „JA SE ZOVEM SLON“ je u stvari i porodično izdanje – na pesmi “Danas mi je rođendan” gost je Markov mali sin Dima, na „Čuvaj prirodu“ supruga Maša, a na „Idemo na more“ sestričina Tatjana Novaković Tasha i kumče Milan Bojić …

Sredinom septembra Marko Louis je održao jedan mini koncert na dečijem sajmu, gde je u saradnji sa kompanijom Dr. Milk predstavio pesme sa „JA SE ZOVEM SLON“, a koje su veoma lepo prihvaćene od strane mlade publike i njihovih roditelja.

– Reakcije su sjajne i svakodnevno dobijam snimke kako deca pevaju nove pesme. Saznajem da deca rado slušaju pesme, znaju već sve tekstove i da na spavanje idu sa lakoćom pomoću novih melodija.- izjavljuje Marko Louis.

Animirani spot za numeru “Ja se zovem slon” kreirao je vizuelni umetnik Stevan Petrović. Pored igranog animiranog spota, za ostale pesme je Stevan napravio mini animacije koje prate ritam i temu pesme.

– Stevana sam upoznao preko zajedničkog prijatelja i nekako smo se baš dobro skontali. Još pre nego što smo se upoznali Stevan je imao želju da kreira nešto za decu. Putevi su nas spojili i zadovoljstvo mi je da sarađujemo. Namerno sam rekao da je ovo prvi dečiji album zato što sam siguran da nije poslednji. Rad na ovom albumu i stvaranje dečije muzike mi je otvorilo nove horizonte za ideje i projekte”. Marko je takođe izjavio da je planirana interaktivna knjiga za decu koja će biti vezana za muzički album.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar