zvezde granda finale
Mahir Mulalić, Marija Šerifović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Istovremeno želim da čestitam svim finalistima, posebno onima u mom timu koji su bez obzira na njihov rezultat pokazali šta je kolegijalnost, šta je podrška i poslednje ujedno i najvažnije - iskreno ste se radovali tuđem uspehu i zbog toga sam na vas iskreno ponosna", napisala je Marija Šerivofić na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Marija Šerifović plakala je i skakala od sreće nakon što je Saša Popović proglasio kandidata iz njenog tima, Mahira Mulalića, za pobednika 14. sezone takmičenja „Zvezde Granda“. Zbog nastalog šoka, pevačica je bila van sebe, ali kada su se malo slegli utisci, ona se svojim kandidatima obratila javno na svom Instagram profilu.

„E pa dragi ljudi, dosli smo do kraja. Pobednik „Zvezda Granda“ za sezonu 2019/2021 je Mahir Mulalić. Mahire, ponosna sam na tebe. U današnje vreme je teško upoznati osobu koja ima takvo srce kao ti! Bravo, momak! Veliko hvala svakoj osobi koja je glasala za moje kandidate. Istovremeno želim da čestitam svim finalistima, posebno onima u mom timu koji su bez obzira na njihov rezultat pokazali šta je kolegijalnost, šta je podrška i poslednje ujedno i najvažnije – iskreno ste se radovali tuđem uspehu i zbog toga sam na vas iskreno ponosna“, napisala je Marija na svom Instagram profilu i zahvalila se svojim kandidatima Mahiru Mulaliću, Krstinji Todorović, Valentini Kuzmanović, Sadiku Hasanoviću i Martinu Ajdareviću.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)