Marija Šerifović najverovatnije će se na mestu žirija naći do kraja ove sezone "Zvezde Granda", a potom će se posvetiti drugim obavezama. Naime, ona je na prvom snimajućem danu medijima otkrila da se s produkcijom dogovorila da od sledeće godine u septembru više neće biti deo tima ovog muzičkog šou programa, ali ne isključuje preokret.

Pevačici je drago to što je Svetlana Ceca Ražnatović pojačala njihov tim, te joj je poželela sreću u takmičenju, budući da je smatra finom i kulturnom ženom, koja je došla u pravu „ludnicu“.

PROČITAJTE JOŠ

Odakle taj entuzijazam?

– Novak je pobedio, bilo je tesno. Gledala sam do pet sati, pa sam onda spavala, ali se radujem ovim dešavanjima.

Tvoji takmičari uvek pobeđuju. Nadaš li se da će tako biti i ove sezone?

– Ja ću se maksimalno potruditi, a istovremeno da se sa te tri krune pozdravim sa takmičenjem.

Zašto to?

– Dosta više. To sam rekla i pre, pobedim još jednom, i kraj.

Šta ćeš onda da radiš?

– Posle toga? Onda ću da dođem u publiku.

Zanimljivo je što svi vi, osim Snežane Đurišić, govorite da ćete biti u žiriju samo još ovu sezonu, pa na kraju ostanete nekoliko godina.

– Snežani će ostati kosa ovde. Pa da, istina je, govorimo tako. Onda dođe taj avgust i pregovori. Doduše, ja sam pregovore završila pred samo finale ove godine i tako smo se dogovorili da sam ovde još jednu sezonu, za sad.

Marija Šerifović i Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kako si prihvatila Jelenin odlazak i Cecin dolazak?

– To ste mogli odmah da me pitate bez problema. Znate kako, Jelena je neko ko je ostavio strašan pečat u ovom takmičenju i to što mi postigli zajedno za ovih šest godina su zaista strašne epske scene, nazovimo to tako. Sigurno je da će nedostajati, pogotovo meni zato što smo nas dve negde tu bile dva glavna cirkuzanta ovog šoua. Produkcija je odlučila tako kako je odlučila. Ceco, veži se, polećemo. Idemo dalje.

Da li si se čula sa Jelenom nakon njene odluke?

– Pa jesmo, ali nema logike da govorim sad o tome.

Marija Šerifović i Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

A sa Cecom? Jesi li joj poželela dobrodošlicu?

– Naravno. Mi se poznajemo i poštujemo. Evo, sela je za naš sto i videćemo kako će proći. Za jednim stolom smo sedeli Ana, Bosanac, Đorđe, Jelena i ja. Sad je došla i Ceca, a vidim da je i Viki prešla za naš sto, tako da – Viki, vrati se na svoje mesto (smeh).

Hoće li Ceca još više doprineti gledanosti?

– Ja moram da najiskrenije da kažem da će „Zvezde Granda“ biti gledane uvek. Svaka osoba koja je član ovog žirija i ima potpuno lude ideje da ovaj šou neće biti gledan, taj je lud. Bilo da je otišla Jelena, da ode Ana ili ja, da dođe ovaj ili onaj, svejedno. Ovaj šou će svakako biti gledan jer je brend koji narod voli da gleda.

BONUS VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)